Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
tetszik a game...jó, meg para, meg minden,,de volna két kérdésem:
Az első az élsimítás...nem lehet erre valahogyan élsimit eröltetni? Ha lehet driverből,,,abban segitsetek nekem pliiz hogy hogyan....mert ha CCC-ben beállitom azt le sem szarja a játék
A második pedig:
Sok féle "ellenség" lesz? Mert a második pálya vége felé járhatok,,,de egyenlőre még csak kétlábú szarral találkoztam...kicsi "bébi" szarral,,még kisseb sok kis szarral, repülő szarral,, ami felélesztette a többit, meg földön kuszó nagyra nőtt "spermium" szarral (aminek farka van)! Tudom hülyén hangzik mert most hogy igy leirtam, leírva még soknak is tünik,,,de játék közben már kezd unalmas lenni és már lassan meg sem ijedek tőlük...mind ugyan ugy néz ki....lesz ez változatosabb? Legalább valami különböző ruhákat dobtak volna rájuk
nem akarom fikázni a játékot mert tényleg bejön,,,,csak olyan egyhanguak az ellenségek...Remélem egy pöppet változik azért ez még... 
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Star Citizen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem akarom fikázni a játékot mert tényleg bejön,,,,csak olyan egyhanguak az ellenségek...Remélem egy pöppet változik azért ez még...