- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ez lett az eredménye, a topic-ot itt folytatom:
Bővebben: link -
andriscs
aktív tag
Hi!
Összesen 5992 MB. Most kipróbáltam a copy one drive to another-t. Most nem tűnt el a meghajtó, szépen lefoglalat a 6 GB-ot, utána megpróbáltam bootolni róla. Sikerült is, de közben nagyon használta az eredeti vinyót, pedig felcseréltem a boot-sorrendet. Utána lehúztam az áramot a régi vinyóról, az új így is boot-olt, de amikor a bejelentkező képernyőhöz értem, akkor a puritánabb fogadott, Win Xp Professional (! SP2-vel) , aztán jelszó utána kiírta, hogy beállítások mentése, majd kijelentkezés, aztán újra bejelentkező képernyő. Szóval ez se működik, de így legaább olvasható maradt a vinyó. Itt is lehetett volna MBR másolást beállítani, azt kellene? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Volt egy ilyen opció, amikor csináltam az image-et, hogy Ignore bad sectore, ekkor elvileg kihagyja a hibás dolgokat. De attól még kellene bootolnia, nem? Az játszhat közre, hogy nem primary master-on van az új vinyó, hanem secondary-n, és csak felcseréltem a vinyóprioritást? Vagy az zavar esetleg be, hogy ott az eredeti bootképes vinyó? Vagy mi a baj? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Ilyen nincs. Fogtam egy üres vinyót, bebootoltam Norton Ghost 9.0-val, szépen helyreállítottam az image file-t, beállítottam, hogy boot legyen, sőt, még azt is, hogy Restore MBR settings. Utána már alig vártam, hogy az új vinyó bebootoljon. Nem is írta ki, hogy Missing NTLDR vagy valami, pusztán csak a Verifying DMI Pool Data után nem történik SEMMI. Ez természetes? Várni kell vele? vagy egyszerűen csak nincs kedve bebootolni? Mit kell tennem, hogy működjön? HELP!!!! -
andriscs
aktív tag
Hi!
Felületellenőrző szerint csak egy 30 MB-os szektor hibás, de chkdsk állandóan ilyenekt ír:
D:\>chkdsk c:
A fájlrendszer típusa: NTFS.
A kötet címkéje: SYSTEM.
Figyelmeztetés! Az F paraméter nincs megadva.
CHKDSK futtatása írásvédett módban
A CHKDSK a fájlokat ellenőrzi (1. lépés / 3)...
A fájlvizsgálat befejeződött.
A CHKDSK az indexeket ellenőrzi (2. lépés / 3)...
Az indexvizsgálat befejeződött.
A CHKDSK a biztonsági leírókat ellenőrzi (3. lépés / 3)...
A biztonsági leírók vizsgálata véget ért.
Hibák javítása a kötet bittérképében.
A Windows hibákat talált a fájlrendszeren.
Futtassa a CHKDSK parancsot a /F (javítás) kapcsolóval a hibák kijavításához.
6466130 KB teljes lemezterület.
5853732 KB 38716 fájlban.
12520 KB 2735 indexben.
0 KB rossz szektorban.
101722 KB a rendszer által használva.
34384 KB-ot foglal el a naplófájl.
498156 KB szabad lemezterület.
4096 bájt foglalási egységenként.
1616532 foglalási egység van összesen a lemezen.
124539 foglalási egység van a lemezen.
D:\>
Scandisk meg le se tud futni, indexellenőrzésnél kiírja, hogy nem tud tovább futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest