Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Van egy 2x4gb-os dominator platinum 1866mhz cl9-es ramom az adatlapomban található konfigban,meg szeretném hajtani kicsit kíváncsiságból,olvasgatom a fórumot,átnéztem a bios-t,amit tudok állítani hozzá az a VCCSA/IO és tudom,hogy 0.5v-nál nem lehet nagyobb különbség a vdimm és a vccsa/io között,viszont bizonytalan vagyok a maximum vdimm értékét illetően mert sokan mást mondanak,de a rendszeremet nem nyírnám ezért ki,én maximum 1.65v-ig emelném.Bocs ha hülyeséget írtam valahol.
Válaszaitokat köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX B650E-F ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest