Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Szia!
Alapból 1333mhz-re rakja mivel az a hivatalosan támogatott.Ha van lehetőség akkor a biosban x.m.p profilt válassz és beállítja magától,ha nem ok így akkor manuálisan állítsd be a gyári időzítést és sávszélességet amit a gyártó oldalán találsz meg.
04ahgy : Végül 11 lett a vége a Tras-nak 2133Mhz-en

-
Normi™
őstag
Közben próbálgatom,1.55v-on 2133mhz cl10 aránylag stabil,igaz még csak egy 20körös linx-et futtatam,nem egy memtest-et.2400mhz-en cl11-ben,1.65v-on,1.15v-os vccsa/io mellett nem boot-ol be sajnos.Esetleg emeljem meg a vccsa/io-ot még vagy ennyit tudhat a ram vagy lap(2400mhz a vége)?
Köszönöm előre is!
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Van egy 2x4gb-os dominator platinum 1866mhz cl9-es ramom az adatlapomban található konfigban,meg szeretném hajtani kicsit kíváncsiságból,olvasgatom a fórumot,átnéztem a bios-t,amit tudok állítani hozzá az a VCCSA/IO és tudom,hogy 0.5v-nál nem lehet nagyobb különbség a vdimm és a vccsa/io között,viszont bizonytalan vagyok a maximum vdimm értékét illetően mert sokan mást mondanak,de a rendszeremet nem nyírnám ezért ki,én maximum 1.65v-ig emelném.Bocs ha hülyeséget írtam valahol.
Válaszaitokat köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Bizonytalan időre elhalasztották a Deus Ex Remasteredet
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black RGB - 10 év gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
12órás memtest,prime,linx stabil..