Új hozzászólás Aktív témák

• dOkl

csendes tag

Sikerult megoldani a problemamat a ramok stabilitasat egy bios-frisitesel.
    plekk en nem igazan ertem mit szeretnel ha jol vetem ki az 1600 mhz helyet 1333 mat hasznalni erre csak azt tudom motani hogy en ugy jartam rosz szlotba raktam a ramokat ugye 1 2 3 4 van, nekem 1 es 3 mas ba volt a kionyvecskbe meg az ajalot a 2-tes 4-es atetem onatol kezdve tutam allitani az mhz-t es timinget esetleg nezd meg azt hogy mit ir a kis konyvecskeje, prociba nekemis 2500 am van csak nekem k auto tuning nemtom igaz a nem k-kat nem lehet tuningolni csak minimalisan azmit olvastam hogy, ez menyire realis vagy nem igazabol en asem tudom de az hogy a 3,3 rol minim 3.7 re huzni a multiplicator deblocalas mijat en sajnos semi okosat netem tudok mondani. ramot esetleg nekem anyi volt a problemama aztna nem volt stabil a ramom 1866mhz-n es 1.65V on 9-10-9-27 timing el frisitetem es most okes sot megy az is aminek menie kene, igazabol az lenne a kerdese ma joval okosabb felhasznalok fele akik esetleg segitenenek hogy hogy hasznaljam a ramokat
    1600 on timing 7-8-7-18 vagy 1866 9-10-9-27 vagy 2133 10-11-10-31, en nem igazna ertem mi a kulombseg sot nem is tudom mik is ezek es mi lenen a leg jobb a legnagyobb pontot igy ertem el i5 2500k 4.5ghz / 2133mhz 10-11-10-31 de a pontkulombsegek eleg minimalisak par 100 pont szoval nemtom esetleg ha valakinek lene valami eszrevetele szerinte hogy is lenne a jobb es valaki megtudna mondani mi a jobb a kisebb 7 es vagy a nagyobb 10 es :P mert nemtudom amit meg problatam, le lesni gaming pc-k rol de 1600 nagyon nagy % aleke es par configuratiot talaltam 1866-al es 2133-mal. koszonom szepen elore re is az otelteket/eszreveteleket/tipeket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés