- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Shurycen #3330 üzenetére
Heló! Az egyik 1.50V os a másik 1.70V ott igényel. Én alapból ekkora különbséggel nem raknám össze őket... de valószínűleg nem lesz bajuk egymással. Jelentősebb gyorsulást igen, szűkebb időzítéssel tudnál elérni. 1333 CL5,CL6 on ma már nem lehetetlen. Azonban a játékokban nem lesz túl nagy gyorsulás se az időzítéseknek köszönhetően, sem pedig a 4gb vs 8gb tekintetében sem. (Ha igazak az általam eddig látott tesztek) De aki esetelg ezt már meglépte többet fog tudni segíteni. Amúgy 20k körül már sokkal jobba 4GB os kitetke kapsz újonnan. Lehet hogy az jobban megérné...
Kroni1: Megnézegetem 1-2 tesztben, de nekem pl jobban komálja a lapom, ha viszem a RAM-ot is az NB sebességgel. Legalábbis úgy vettem észre. De 1500Mhz en 6-7-6-18 ban is a linkelt eredményhez közeli sebességet kapok. Ettől függetlenül megnézném mit tud i7 ben 3x2 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Robogó, kismotor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Hibás alaplapok!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest