Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Shurycen #3330 üzenetére
Heló! Az egyik 1.50V os a másik 1.70V ott igényel. Én alapból ekkora különbséggel nem raknám össze őket... de valószínűleg nem lesz bajuk egymással. Jelentősebb gyorsulást igen, szűkebb időzítéssel tudnál elérni. 1333 CL5,CL6 on ma már nem lehetetlen. Azonban a játékokban nem lesz túl nagy gyorsulás se az időzítéseknek köszönhetően, sem pedig a 4gb vs 8gb tekintetében sem. (Ha igazak az általam eddig látott tesztek) De aki esetelg ezt már meglépte többet fog tudni segíteni. Amúgy 20k körül már sokkal jobba 4GB os kitetke kapsz újonnan. Lehet hogy az jobban megérné...
Kroni1: Megnézegetem 1-2 tesztben, de nekem pl jobban komálja a lapom, ha viszem a RAM-ot is az NB sebességgel. Legalábbis úgy vettem észre. De 1500Mhz en 6-7-6-18 ban is a linkelt eredményhez közeli sebességet kapok. Ettől függetlenül megnézném mit tud i7 ben 3x2 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest