- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
koly
csendes tag
sziasztok csak abban kérnék segitséget és remélem tud valaki segiteni hogy van egy MSI K9N Diamondom és 2gb ddr2 memoria a bioszban hiába huzom 800 mhz-re a memoria sebeséget de csak akkor is 333 mhz-en megy és abban kérnék segitséget hogy a memoria akarom beálitani a bioszban nekem játékra kell és mindent kiakarok hozni a gépbol szol csak a bioszban kérnék segitséget hoy mikor bálitom a memoria manuális beálitásra ottt nem tudok elligazodni hogy kb mennyire rakjsm a számokat ha ebben tud nekem segiteni valaki azt megköszönöm HELLP!!!
még azt akartam megkérdezni hogy a memoria akkor van dulban amikor az két külömbözö szinben van ugye?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest