Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
470-et ment a p5w dh-m mod nelkul igaz az uj rev volt amiben lehetett adni neki 1.85 v -t az mchnak
csak azert passzoltam el mert nem tudtam kihajtnai benne a 6300-as prockot...ami vegul kiderult fsb limites volt a p5w dh-val elcserelt p5b deluxeban is
asszem Achilleusek 480-at is kisajtoltak belole
nem fsb limites prockoval
amugy nektek hany fokos a proc 3400 korul e6600-ra gondolok mert nekem 70 C korul van terhelve
igaz zalman 9700-es huti, lehet mondjuk az egy rakás szar..majd megnezem a ninjaval is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak azert passzoltam el mert nem tudtam kihajtnai benne a 6300-as prockot...ami vegul kiderult fsb limites volt a p5w dh-val elcserelt p5b deluxeban is
igaz zalman 9700-es huti, lehet mondjuk az egy rakás szar..majd megnezem a ninjaval is.