- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
chege
aktív tag
válasz
pablotaxi69 #5271 üzenetére
mit mondott rosszul? sztem teljesen helyén van amit írt, vannak íratlan szabályok amit ha betartasz akkor könnyebben tudunk egymásnak segíteni
-
Sárpac
nagyúr
válasz
pablotaxi69 #5244 üzenetére
Jó lenne ha rendesen kitöltenéd a konfigodat az adatlapodon, nem igazán vagyunk gondolatolvasók!
-
budo82
tag
válasz
pablotaxi69 #5254 üzenetére
Ezer éve volt utoljára XP-m. Talán a Vezérlőpult/Energiagazdálkodás alatt akkor...
De inkább kérdezd meg itt. Ez már notebookos téma inkább... -
budo82
tag
válasz
pablotaxi69 #5251 üzenetére
Igen, felesleges volt bele a 800-as (bár gondolom nem volt sokkal drágább a 667-nél)
A 800 MHz azért van, mert energiatakarékos állapotba veszi magát a Turion. Úgy látszik Everest mem.tesztje alatt nem kapcsol vissza 2200 MHz-re, ebben az állapotában kb. jó a 2500 Mb/s.
Állítsd át a jobb alsó sarokban lévő kis akkunál energiatakarékosról teljesítménycentrikusra a profilt (Vistánál emlékeim szerint ezek vannak, XP-nél nem emlékszem az elnevezésekre..)
és akkor nézd meg megint a mem.tesztet -
Qru
MODERÁTOR
válasz
pablotaxi69 #5246 üzenetére
Everestet elindítod és ott van baloldalt a sebbeség teszt legalul.
Ott nézel egy memória olvasás sebességet (ha rákattintottál kattints felül a frissítés gombra akkor kezdi a mérést és egyből vagy csak nyomd meg az F5-billt) kiderül az igazság.
Olvasási értékre kb 5500MB/sec körüli értéket kell kapnod.
mod:
s1ru2: Ettől többet nem nagyon tudsz sztem többet kisajtolni a ST T800-ból. Nekem anno 1170-et már nem ment teljesen stabilan, igaz én csak P35-ben néztem...
Viszont a subtimings-okkal óvatosan kavarj, mert ha nagyon elállítod ki is nyírhatod a ramokat. -
budo82
tag
válasz
Ahogy én olvastam a F3TC-ben lévő Nvidia chipset 400/533/667-es DDR2 RAM-okat támogat. Szóval a te 800-asod valószínű csak 667-en megy benne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nézd meg hogy tényleg 800-on megy-e a ram (pl Everest-el). Ha tényleg 800-on megy, akkor az az egy magyarázat marad miszerint nem használsz olyan alkamzásokat amik profitálnának a gyorsabb memóriából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged