Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
hmmm.. nincs ráállítva vmi konkrét értékre az FSB Strap mező? (pl.: 200, 333, 400 vagy vmi), mert olyankor a ramszorzók (kb) fele "eltűnik". nálam különben auto-n van asszem.
F.B.I.: azok különben az én volt ramjaim
azért cseréltem be ősembernél, mert nekem az asus lapom nem komálta őket.
remélem te majd meg tudod hajtani őket, még talán 1000 cl5-re is van esély azokkal a ramokkal!mod.: hopp! szenyor lettem!
buék mindenkinek!
-
Hurkaleves
őstag
jaaa.. hogy ez gyári fesz-be még bele fér!
akkor nem szóltam!
csak annyira soknak tűnik a 2,4v 24/7-re ddr2-höz nékem, hogy furcsáltam.
különben aza lényeg, h ne melegedjen túl, szóval ha nézted és tűrhető volt, akkor noproblem!
nyilván 880 és 1170 között már lehet érezhető különbség, de ott már az időzítésekkel is lehet játszani, vagynem!?
különben azzal a lappal + procival lehet még gondolkozni 500+ fsb-ben is simán, kérdés az, h a geil-ek bírnák-e!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- GIGABYTE Z790 GAMING X AX - WIFI DDR5 - FirstShop garancia 2025.12.05.
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap
- Asus Z87-A alaplap
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
azért cseréltem be ősembernél, mert nekem az asus lapom nem komálta őket.
remélem te majd meg tudod hajtani őket, még talán 1000 cl5-re is van esély azokkal a ramokkal!
akkor nem szóltam!
csak annyira soknak tűnik a 2,4v 24/7-re ddr2-höz nékem, hogy furcsáltam.