- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Achill3uS #2502 üzenetére
Akkor nekem valszeg az időzítések nyírták ki,és nem az hogy 2.3V-on üzemeltettem 24/7
Bár érdekes hogy a gyártó által garantált értéken elfut,de sem alatta,sem felette nem tuti
Nekieshetek én is 1300 körül is csak ne 7es perf. levellelNah majd ha küldenek szép újat..
-
válasz
Achill3uS #2499 üzenetére
CSX Diablo 1200Mhz @ DC 1360Mhz 5-5-5-15 2T Superpi 1M done
Jaja, megnéztem, felcserélték a Part Number-t illetve a Manufacturer-t így nem tud semmit kiolvasni a cpu-z abból a hexasorozatból!
(A képen látszik is)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Achill3uS #1994 üzenetére
nah meg is van Everest cache&memory bench @ 1350MHz CL5, de ezen nincs semmi memset tweak, ennyin bootoltam
-
subaruwrc
félisten
-
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #1982 üzenetére
hát komolyan minden elismerésem.
ez nem semmi. mondjuk nem egyszerű alkatrészek de ez akkor is borzasztó
over csak ül a telefonon nem bench-el, aki dógozik itt az én vagyok
mér ül a telefonon a galád?grat hozzá.
Tomi84 miez hogy hogy préseltem ki? 530at megy alapfeszen. itt is csak a proci fogyott el. azért mert fosszínű nem úgy megy
ja szogóruan léggel hűtök és köszi a gratut. úgyérzem kéne vmi komolyabb cucc. ez tarthatatlan hogy csak gratulákat osztogatok -
VinoRosso
veterán
válasz
Achill3uS #1324 üzenetére
Akkor 2,45 még mehet neki? Végülis droppal még talán kisseb is.
Amugy én volt, hogy teszteknél adtam 2,6ot is az a-data 800+osaimnak, de meg se érezték, melegnek meleg volt, de baja nem lett, ugyanúgy ment továbbra is, igaz tartósan elég volt neki 2,3V is azon az órajelen és időzítésen amin használtam. Viszont a Geil 800+osnek a recommended fesze 2,4V, ezen használtam tuning nélkül és 2 hónap után meghalt az egyik modul. Pedig az a-datán is és a geilen is gmh-k voltak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest