- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
pisti88+ #5695 üzenetére
szerintem próbálja meg gariztatni... mondjuk ha Western Digital lenne, az tuti kicserélné... külföldi fórumon olvastam, hogy gyereknek volt 2 db ADFD Raptora, az egyik 8 ms körüli elérési idővel rendelkezett, a másik viszont 8.6 körül, visszaküldte a gyárba h ez neki így nem jó és küldtek helyette egy másikat.
a winyónak amúgy nem volt baja és természetes h vannak ilyen kis eltérések, de azért kicserélték neki.
mondjuk mintha CSX-ről is olvastam volna vmi ilyet, hogy bocsánatkérő levéllel küldtek új kitet, amikor visszaküldtek nekik egy meghibásodott kitet... szóval sztem érdemes lenne visszaküldeni, de lehet boltban ahol vette, ott is cserélnék... de a gyártó sztem nagyobb eséllyel cseréli ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest