Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
Háát érdekes... Nem tudom mi lehet a gebasz, csak annyit hogy láttam már msi alaplapot eléggé meghülyülődni...
Jobbat én nem tudok javasolni, próbaképp cseréld el valakivel hasonló, csak más márkájú ramokra, és próbáld újra. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni a hibát amúgy, mert ha épp valami fontos dolgot csinálsz, lehet hogy pont akkor küld valami téves infót, és fagy be az egész gép.
Ha cseremodulokkal is ugyanezt a hibát ugyanott dobja ki, akkor nagy a valószínűsége hogy a lap kuka, legalábbis két giga ramnál nem tud többet "kezelni". Esetleg csere előtt egy biosfrissítést csinálhatsz, lehet megoldja a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest