Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
Háát érdekes... Nem tudom mi lehet a gebasz, csak annyit hogy láttam már msi alaplapot eléggé meghülyülődni...
Jobbat én nem tudok javasolni, próbaképp cseréld el valakivel hasonló, csak más márkájú ramokra, és próbáld újra. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni a hibát amúgy, mert ha épp valami fontos dolgot csinálsz, lehet hogy pont akkor küld valami téves infót, és fagy be az egész gép.
Ha cseremodulokkal is ugyanezt a hibát ugyanott dobja ki, akkor nagy a valószínűsége hogy a lap kuka, legalábbis két giga ramnál nem tud többet "kezelni". Esetleg csere előtt egy biosfrissítést csinálhatsz, lehet megoldja a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Patriot Viper Elite II 1x32GB DDR4 3200MHz
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest