- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flashrider86 #6885 üzenetére
Néztem, néztem, csak nem láttam.
Amint írtam, lehet, hogy menni fog, csak nem 24/7-es beállításokon. Az tehát rendben van, hogy a teszt néhány perce alatt meg tudták hűteni 2.7 - 2.9V-n, de ezt nem fogod tudni otthoni körülmények között kivitelezni, főleg nem huzamosabb ideig. Tartósan 2.45V körül lehet adni legfeljebb a tuningmoduloknak, amelyek alapfesze gyárilag 2.2V (az 1.8V-s moduloknak nem adható ennyi, természetesen, mert megmurdelnek).A moduljaid egyébként jó darabok, be lehet próbálkozni 1150MHz körüli frekivel 5-5-5-18-ban.
Írod, hogy a BIOS-ban beállított késleltetési értékek megváltoznak, mire betölt az OS. Ez érdekes, mert a képeken azt látom, hogy a többi, BIOS-ban beállított érték (FSB, szorzó, feszültség) megmarad OS alatt is. BIOS-ban tehát by Manual-ra van állítva? Mennyi feszt kapnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest