Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Két kérdésem lenne.Az eggyik, hogy van egy p5q-pro alaplapom az elején még 2x2 gb corsair cl5 ddr2 1066 mhz ramokból auton ki tudtam hozni 1098 mhz.Most vettem még 2x2 gb ugyan ilyen ramot és most nem tudok kihozni belőle csak 918 mhz.Próbáltam 950 mhz nem tudok kihozni.valahogy esetleg nem lenne tapasztalatotok ilyen téren ezzel a rammal és nem tudnátok, hogy milyen beállításokkkal tudnám legalább 950 mhz stabilizálni?A második kérdésem az, hogy milyen programot ajánlotok ahhoz hogy a ram feszültségét monitorozzam.Cpu-z és everestel nem tudom.A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest