Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Valaki ezt le tudná fordítani nekem? Most készülök a középfokú nyelvvizsgára, de alig értem!
Szar vagyok!
Itt valami ''Drive Strengh'' nevű opcióról beszélnek, ami ált. DFI lapoknál van és Tony szerint ez veszélyesebb, mint a magas feszültség!
Ő lenne az:
Drive strength is quite literally the amperage provided @ the specified voltage. You can look at it this way...@ 400mhz, that's 400cycles/second.
Let's say you get punched 400 times, by an smurf. Annoying, but it isn't gonna hurt you.
Now let's replace that smurf with GodZilla. Let him hit ya a couple hundred times. Nothing left of ya but mush, eh?
Ezt ha valaki lefordítaná, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest