Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gael
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő probléma megoldásához.
Az adataimnál lévő konfig a következő beállításokkal stabil:
FSB:450 mhz
CPU: 3600 mhz
RAM: 900 mhzHa ezekhez a beállításokhoz a ramot 1125 mhz-re rakom ,nem hajlandó még postolni sem ,viszont ,ha kiveszem az egyiket (single ch) simán megy.
Azért is érdekes a dolog számomra ,mert 400 alatti fsb-n (asszinkronban)a RAM-ok ~1175 mhz-ig full stabilak dualban.(tovább még nem nagyon volt időm nézni)A feszültség értékek ,időzitések és egyéb tuninghoz szükséges beállításokra meglehetősen sok időt forditottam ,szinte minden létező variációval teszteltem már.
A 1004-estől a 1226-os bios-ig az összessel próbálkoztam...... eredménytelenül.
Nagyon megköszönném ,ha valaki tudna valami jó ötlettel szolgálni a megoldásra.Még annyi h. régebben nézegettem a lap végét, 500 -as FSB-t bírt
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest