Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PETEE78
üzenetére
Antibiotikum kívül nincs ellenszer arra ha jól tudom
de még lehet az sem segít , minap én is így jártam ,hányattam a karaktert kétszer is de semmi javulás, más megoldást mivel nem találtam megkértem miazmá barátomat hogy vessen véget ennek a kínzó szenvedésemnek

Szóval respawn lett belőle
-
hun-man
tag
válasz
PETEE78
üzenetére
Vannak Public és Private szerverek. Ha a barátoddal Public szerveren találkoztatok és a szerver "külső" nézetes, de te szeretnél ugyanúgy külső nézetes szerveren játszani, akkor ugyan úgy kezdhetsz egy új karaktert egy Privát szerveren. Vagyis vegyük azt hogy csak 3rd playeres szervereken játszol. Ha a szerver Public (ebből van a legtöbb) akkor ugyanazt a karaktert tölti be. Bármelyik szerver ami Public ugyan azt tölti be. Ha Privát akkor csak egy szerverre vonatkozik a karaktered, vagyis ha felmész például a WOBO Privát szerverére akkor csak azon marad meg a karaktered a többi Privát szerveren más, mind-mind különböző lesz.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PETEE78
üzenetére
Nem hülye a kérdés! De amúgy igen , megmarad a karakter ha visszalépsz az előző karakteredre

Ahol új karaktert indít a gép , ott csak belső kameraállás van ,régen ha jól emlékszem ezt hívták "hardcore" szervernek
Tehát összességében 2db karaktered lehet, amivel csak sima normál szerverek játszol, a másik meg az úgy nevezett "hardcore " szerveren ,lényegébe a 2 karakter teljesen külön álló. -
miazmá
tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez kérlek szépen öngyógyítás 
Ez néha bejön néha nem
de még lehet az sem segít , minap én is így jártam ,hányattam a karaktert kétszer is de semmi javulás, más megoldást mivel nem találtam megkértem miazmá barátomat hogy vessen véget ennek a kínzó szenvedésemnek