Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
csigalom, először is. Másodjára valóban, nagyon nem jött be. És oké, poén hogy a fizető játékosokon tesztelgetik, aki akar fizessen, hogy hörcsög legyen. Azért én nem verek agyon valakit baltával, miután mondtam neki, hogy a fölös cuccaim odaadom neki, és odacsaltam. Az egymás iránti görénységre van kihegyezve, és lesz is, mert az tök egyedi, juhéj. Vagy a haverokkal megmutathatod, hogy te vagy a kemény arc. Gondoltam cikkek ellenére kipróbálom, ha már kaptam, de tényleg nem jött be. Mindegy is, azért ha nektek jó, játsszatok, élvezzétek ki, úgy néz ki én tényleg más után nézek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csigalom, először is. Másodjára valóban, nagyon nem jött be. És oké, poén hogy a fizető játékosokon tesztelgetik, aki akar fizessen, hogy hörcsög legyen. Azért én nem verek agyon valakit baltával, miután mondtam neki, hogy a fölös cuccaim odaadom neki, és odacsaltam. Az egymás iránti görénységre van kihegyezve, és lesz is, mert az tök egyedi, juhéj. Vagy a haverokkal megmutathatod, hogy te vagy a kemény arc. Gondoltam cikkek ellenére kipróbálom, ha már kaptam, de tényleg nem jött be. Mindegy is, azért ha nektek jó, játsszatok, élvezzétek ki, úgy néz ki én tényleg más után nézek.