Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#1567) lafi76


lafi76
csendes tag

...na ez nagyon ismerős bugylee.... nálam annyi volt, hogy kutakodok egy barakkban...látom a csávó elszalad az ablak alatt...bebújok az egyik szobába...hallom, nyitja az ajtót majd be is csukja maga mögött.... 1911 pisztoly nálam, 7db 45ös benne, rászegezve az ajtóra....megjelenik a csávó, beleeresztem a tárat /kb 1 másodperc alatt/, kb akkorra kapott észbe, hogy ott vagyok...természetesen semmi baja nem lett, rám nézett és egy lövéssel kinyírt...na a jó k...a :((( .
A karakter resetről meg még annyi, hogy ma játszunk haverral...szerver restart...belépünk...nekem meg van minden, neki meg semmi..tengerpart...pólógatya, oszt fussál kiscsávó.......
Azért mocsok idegesítő, hogy ilyen szinten elbánik sokszor velünk a játék, napok munkáját teszi tönkre egy pillantás alatt :(((
Az én kis golyóálló kiscsávóm is mit csinált??? csalt??? vagy hogy a fenébe bír ki egy tár 45öst????
Jó tudom alfa a játék, meg minden, de azért 7000 ft-ért nem ezt várná az ember, sokszor már azon csodálkozunk, ha úgy történik valami, ahogy annak történnie kell.
A loot-ot mi is érzékeljük, kb harmada annyi cuccot találunk, mint az előző verzióban, nem is baj az, hogy 1-2 óra alatt nem lehet felszerelni egy embert, mint eddig, de ez a sok, vagyis rengeteg idióta halál, amit a játék hibái miatt kell elszenvedni, ez már tényleg gáz.
Örülök, hogy sokak szerint jobb lett, mint a 0.48, de szerintem sokkal gázabb lett, legalább ott megvolt mindig mindenem.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.