Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1562 üzenetére
nem tudom ,én meg nem hiszem hogy így lenne ,az elég nagy hülyeség lenne ,azért mostmár nem olyan egyszerű fullosra kreálni egy karaktert és mi van akkor ha esetleg véletlen ahol voltál szerver megszűnik (mert van ilyen is ) akkor kezdhetek egy új karaktert ?! Hát ezt egy baromságnak tartom ..no a másik dolog
tegnap szintén voltam egy olyan szerón ahol az admin folyamatosan kb 10 percenként resetelte a szervert ,gondolom valahol lootolgatott magának gyors egy fullos karaktert .. na lényeg ,hogy ezt én is kihasználtam a repteren meg sokan mások is ,kb 3.ik reset után meguntam aztán mentem másik szerverre de nekem ugyan úgy megvan a karakteremszóval ezért sem értem hogy akkor most mi is van lényegében
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest