Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anathol
tag
Én is nagyon szerettem a Freelancert! Ez is valami hasonló, annyi különbséggel, hogy itt a hajó fejlesztése nem úgy történi, hogy veszel egy jobbat hanem a meglévő hajódat tudod upgradelni és te határozod meg, hogy kicsi de mozgékony hajót csinálsz vagy nagy erős páncélzatut tele fegyverkkel!
Én elakadtam egy kicsit a fő storyban, mert nem tudok átmenni a következő naprendszerbe, annak ellenére hogy megvettem a jobb ugró hajtóművet nem tudok ugrani mert mindig azt írja ki, hogy 4U távolságon belül nem lehet nagy objektum! Próbáltam idő gyorsítással elmenni mindentől jó mennyire de csak nem akar aktivizálodni az ugró hajtómű ikonja!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest