Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
((Piro))
tag
Meg tudná valaki mondani hogy hogyan lehet dokkolni?
Mer nekem nagyon nem sikerül. -
((Piro))
tag
Üdv.
Megtudná valaki mondani hogy ezt miért írja ki? : Ascaron Exception Error
Akkor írja ki amikor belépnék a játékba. -
Pistivi
tag
Igen
Még egy kérdésem lenne, nektek is kilép ha egy rakétát akartok venni? -
Pistivi
tag
Ha valaki rájőn, hogy lehet átugrani a következő rendszerbe
az legyen szíves írja be ide. Mert én se tudok továbbmenni.
-
1680x1050-ben nalatok sem hajlando elindulni?
-
Peet210
őstag
Igen a Sacred-nél volt az hogy tört változatnál megakadtál egy részen és csak akkor tudtad folytatni ha beírtál egy kódot.Meg kell hagyni trükösek a fiúk az Ascaron-nál

Egyébként ahogy a Freelancer is jó játék(nekem nagyon bejött) ez is annak igérkezik márcsak a demo alapján is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Warez vagy legális a game? Ascaron aki csinálta a játékot néha nagyon trükkösen oldja meg a védelmet (játékon belül) aszem valami hasonló volt Sacred nevű játékukkal is, hogy a jatákban olyan másolás védelem volt ami megakadályozta a játék teljes élvezetét/játszását. Ha nem az és legális a game akkor nem tudom mi lehet a bibi.
-
Anathol
tag
Én is nagyon szerettem a Freelancert! Ez is valami hasonló, annyi különbséggel, hogy itt a hajó fejlesztése nem úgy történi, hogy veszel egy jobbat hanem a meglévő hajódat tudod upgradelni és te határozod meg, hogy kicsi de mozgékony hajót csinálsz vagy nagy erős páncélzatut tele fegyverkkel!
Én elakadtam egy kicsit a fő storyban, mert nem tudok átmenni a következő naprendszerbe, annak ellenére hogy megvettem a jobb ugró hajtóművet nem tudok ugrani mert mindig azt írja ki, hogy 4U távolságon belül nem lehet nagy objektum! Próbáltam idő gyorsítással elmenni mindentől jó mennyire de csak nem akar aktivizálodni az ugró hajtómű ikonja! -
Anathol
tag
A német illetőségű Ascaron cég űrhajós-kereskedős játéka, ami hasonlít a Freelancerre!
Itt a honlapja:
[link]
Nekem nagyon tetszik! Jó hogy te határozod meg hogy fejleszted a hajód!
Te választod meg milyen küldetéseket csinálsz!
Elsőre talán ennyi elég is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- iPad topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Star Trek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest