Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
Nem tudom az okát a fele sebességednek, de amikor megvettem a routert, végeztem sebesség teszteket iperf3-al (mert akkor még csak 30 Mb/s-os netem volt) gigabites lanon, és a gyári SW értékeit simán hozta az OWRT. kb 975-980 Mb/s-ot NAT-olt. Most gigás netem van, LEDE-vel, ugyanúgy viszi, de én a telekom HGW-re bízom a betárcsázást, a router jelenleg csak switchként és AP-ként üzemel.
-
suste
veterán
Luci/tomato/ddwrt/gyári felület abszolút megszokás kérdése.
Egy biztos, ha kiismered a luci modularis felépítését, és átlátod hogy a rendszerben mi mire való, akkor már tetszeni fog, talán jobban is mint a többi
A legtöbb embernél pl a WAN/LAN beállítás nagyon furcsa, mert azt szokták meg hogy ezek teljesen mások, miközben mindegyik egy interfész... a luci így is kezeli.... -
vargalex
félisten
Én pont fordítva vagyok. Tomato-t több routeren is próbáltam, de nekem annyira nem logikus. Sok dolgot alig találtam...
A sebesség teszthez: PPPoE-ra is többet mértek mások, így egy kicsit fura. De azért nem olyan vészes. Más típusok meg sem közelítik még ezt a sebességet sem HW NAT nélkül. És szerintem Tomato alatt a Broadcom SoC-os Asus-ok sem tudnak többet HW NAT nélkül... (És persze BCM NAT nélkül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest