Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Nekem olyan problémám van, hogy eddig egy SMC Routert használtam gond nélkül, de a caládban van 2 noti, így cseréltünk routert egy ilyen D-Link ,,csodára".
Beállítani nem volt nehéz szerintem, de olyan gondom van, hogy amellett, hogy jól megosztja a netet, szerintem korlátoz is valamit.

Ugyanis a 10MB/s -os netünk letöltéskor teljes sávszélességben elérhető (1.2Mb/s os letöltés) és ha netsebesség mérővel tesztelem akkor is bejön a sávszélesség, mégis a weboldalak lassan töltődnek be!

Ennek mi lehet az oka? Kerestem már minden szűrőt a beállításoknál, hogy talán az lassítja, de szerintem már mindent kikapcsoltam a tűzfal kivételével és még mindnig lassú a böngészés, amellett, hogy a letöltésben nincs lassulás!

Valakinek lenne esetleg erre ötlete, hogy mi lehet a gond, és mit kellene átállítani??

-
Zalaymate
senior tag
Tehát valaki ad nekem egy tűzfalbeállítást?????

-
Zalaymate
senior tag
Valaki át tudna küldeni nekem egy megfelelő tűzfalbeállítást?????

Jó lenne egy PrintScreen -róla!
Előre is THX!
-
Zalaymate
senior tag
Megoldódott, sikerült valamit babrálnom az ip-host-okkal és megoldódottt.

-
Zalaymate
senior tag
Hi!
No nekem kb. 2 éve van egy ilyen routerem, és gy volt használva, hogy a drávanet-es szerelő állította be, egy Laptoppal kapcsolódik Wlan-on keresztül. Ezzel semmi gond.
Viszont váltás történt, mert chello lett.
Na most gondoltam, hogy semmi gond, rádugom a modemből jövő kábelt a routerre és lesz net.Lóf@... semmi net. a Routerhez kapcsolódik a Laptop, viszont a router nem hajlandó a chello-s net-et használni!
Ennek mi lehet az oka? (Sajna nekem is német nyelvű a beállító képernyője, de nem is ez a gond.)
Kipróbáltam másik routert (SMC) az gond nélkül osztja szét a net-et!
Szerintem valami szaros beállítás lehet, hogy a drávantehez kapcsolódjon, de nem találom, hogy hol lehetne ezen változtatni!

Segítsetek pls! Nem lenne gond, ha lépésről lépésre képes illusztrációval magyaráznátok!

Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest