- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Kloss
őstag
Én DWL-G510-es adapterrel használtam, nekem a max sebesség ~18Mbit/sec volt elérhető vezeték nélkül (két gép között).
Térerőtől függően a 8Mbit internetből 1-5Mbit közötti értékeket mértem a másik szobában levő gépen. A routerrel azonos szobában majdnem a teljes sávszél átment.
Érdekes, hogy ilyen keveset mondtak, az én mérésem ennél több, de viszont az 54-et meg sem közelíti sajnos. -
yodgi
csendes tag
Egy kis info, ha valaki hasonló sebesség probléméval küzd:
Felhivtam telefonon a D-Link oldalán található elérhetőségüket (Tel: +36 1 461 3000), és kiderült, hogy a DI-524 csak "normál" sebbeségű internetezésre való, elmondásuk alapján max 1.6-1.8 Mb letöltési sebességre képes ! Ajánlották a fw frissitést, de az mit sem változtatott ezen. A "G" szabványnak nem kellene tudnia az 54Mb-ot ??? Na mindeggy, lényeg hogy ez nem tudja. Azért nem gondoltam hogy 3Mb kifog rajta !
Ettől függetlenül jó kis router, de lehet hogy ezzel megérett a cserére. Amit ajánlottak helyette nagyobb sebességhez és stabil, megbizható az a DIR-655 23e-ért.
A telefonban egyébként meglepően segitőkészek és késszégesek voltak !
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest