Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
spider2
csendes tag
Mivel egesz hetvegen ezzel a temaval foglalkoztam olyat is olvastam hogy lehet hogy tenyleg a modem is lehet bunos! Foleg hogy D-Link 360R-s modemem van, es olvasott teszt alapjan produkalhat ilyen hibat! Alitolag nagyon melegszik ez a fajta modem, es igy reagal a tulmelegedesre hogy disconnectel... Gondolom mire hul egy kicsit utana ismet engedi a kapcsolatot! Lehet ez valami automatikus vedelmi rendszere a tulmelegedes ellen! Minden esetre eleg gagyi! Ugyan igy lattam a neten ezt a router is ventillator ala rakva, es utana nem produkalta az illetonek a szakadast! Szoval elofordulhat hogy a tulzott melegedes idezi elo ezt a hibat ugy a D-Link-es modemnel mint a D-Link-es routernel! Azt is hozzatehetem hogy a tegnapi utolso megszolalasom ota szakadas nelkul megy a net folyamatosan.... ki erti ezt.
Probaltam kicsit alaltamasztani a modemet meg a routert is, hogy a szellozese meg jobb legyen, kivancsi vagyok igy meddig fogja birni! Ha valami valtozik, irok majd ide!
Bye
Aktív témák
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest