- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
konkord
csendes tag
Hello!
Megoldódott a problémám! Nagyon úgynéz ki, h a router volt a ludas!! Nem működött rajta a reset megfelelően, sőt sehogy sem, és ezért mindig a 168.-al kezdődő ip-t küldte a 192.helyett!!
És köszi még1szer a sgítséget!!!
De lene még 1: A mikor bekapcsolom a letöltést(mondjuk Utorrent-tel szertenék vmit lekapni), nem vált át zöldre a kis ikon, ami azt jelenti h a hálózat nincs rendben!
Mit is kell beállítanom , h ez megjavuljon?? -
Tilinko
csendes tag
válasz
krixkrax #797 üzenetére
Hm...
WAN: nagy kiterjedésű hálózat
LAN: helyi hálózatWLAN: wireless....
tehát ez kellene nekem is....
a WAN villogott, a WLAN folyamatosan világított. sajna a laptop nem találta
Pedig rákattoltam, lenn jobb oldalon a wireless ikonra,majd hogy "hálózat keresése", de nem talált semmit
holnap tovább próbálkozom, illetve elviszem a saját laptopom a Bnőmöz. mert ha ez észreveszi a wireless hálózatot, akkor rögtön szűkül a kör, ahol játszanom kell a beállításokkal.
Szűkül, méghozzá a laptopra. Majd nézek még drivereket a support.asus.com-on. És jelentkezem.
Addig is várom a tippeket.
Ae eddigieket is nagyon köszönöm, üdv.! -
Tilinko
csendes tag
Szélessávú kapcsolaton, PPPoE-hez kell kapcsolódnom a laptoppal is,nem?
Na arra kattolok, ott kér felhasznnevet meg jelszót, ami nálam ugye az admin és a már beállított jelszó. (egy macska neveKiírja, hogy "Csatlakozás WAN miniporton keresztül", tölt, tölt, tölt, majd kiírja, hogy a távoli számítógép nem válaszol....
SOS -
Tilinko
csendes tag
Srácooook!
Juhééé működik majdnem minden.
Nem tudom, hogy jól tettem-e de feltelepítettem a tudomásom szerint legújabb firmware-t a 20070507-eset. Ezt az upgrade-elést úgy értelmezem, mint a játékoknál a patch-elést, innen gondolom, hogy olyan rosszat nem csinálhattam.
Tehát már működik a net arról az asztali gépről, ami ethernet vezetékkel kapcsolódik a routerre.
Viszont a másik szobában a zsírúj laptopon (Asus) nem tudom behozni, pedig a wirelessét bekapcsoltam (most tapasztalom, hogy ezeken az új laptopokon kézzel lehet, oldalt), a wireless driverét pedig feltettem a laptop mellé kapott CD-ről. A routeren a WLAN led folyamatosan világít, ami asszem azt jelenti, hogy készen áll a kommunikációra.
De hiába hozom ide a router közelébe a laptopot (arra gyanakodtam, hogy a fal túl vastag), így sem találja a hálózatot az Asus
Kérlek segítsetek!
Üdv.! -
Jenkees
csendes tag
No, hasonló problémám van, mint dombernek. Két gép kapná a netet a routertől, egy asztali gép illetve egy notebook. Körülményekkel kapcsolatban: Chello júzer vagyok. Ha a routert és a gépeket kábellel kötöm össze, akkor tökéletesen megy a net, de ha a notebookot wifin keresztül szeretném csatlakoztatni a routerhez akkor egyáltalán nem megy a net. Felismeri a Windows Vista-s notebook a hálózatot, a jelerősség tökéletes hiszen egy méterre van kb a routertől, de egyszerűen nem tud csatlakozni. A router adminjában már végigzongoráztam szinte az összes beállítást, de a wlan csak nem akar menni. Nagyon boldog lennék, ha tudna valaki segíteni a kérdésben.
Ui: A routeren világít a WLAN ledje.
-
dybo
tag
Ilyen tényleg nincs már. Valaki ezt magyarázza meg. Kiirja hogy a kapcsolat nagyon jó, csudajó minden, de mégsem tudok megnyitni semmilyen linket, nem megy a letöltés stb, tehát vmi szar. Megnézem a modemet, azon világit minden aminek kell. Statusnal Wan résznél meg minden 0. Rohadtul idegesit, egyik pillanatról a másikra elmegy a dolog, hiába írja ugyanugy hogy jel erősség jó netem nem lesz.
Aztán ha átmegyek és áramtalanítom a modemet, utána megint csak elindul a dolog.
Valaki help! KöszSorry a dupla postért.
-
dybo
tag
Helló!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy wifiről tolnám a netet a ház másik részéből. Na most a router megy, a wifi is, de elég sűrűn ledob és nem azért mert gyenge a net. hanem egyszeruen meghal a dolog és csak nagy nehézségek árán tudok visszakapcsolodni.
Ha lenne tippetek hogy mi az oka, szivesen venném! Esetleg a Wireless/Securitiben kéne vmit állitani, mert az most nálam 'None".köszi a válaszokat!
üdv -
Kloss
őstag
Én ilyet nem olvastam. Ha beállítottál mindent a routeren, akkor használd
Ha a gépen IP-t változtatsz, akkor sem kell reset.
Ha a router-en megnyomod a resetet beállítás után, akkor minden elveszik, mert az alap értékekre áll a router. A router és a modem gyakori/rendszeres áramtalanítása nem javasolt.#788: az adapter alatt nem a 230V-os konnektorba dugható adaptert kell érteni, hanem a vezeték nélküli hálókártyát, ami WLAN-on keresztül kapcsolódik a router-hez.
PCI / PCMCA / USB csatoló felülettel rendelkeznek -
Tilinko
csendes tag
Jah és elébe menve a problémáknak még egy kérdés:
Sokat számít a gép/modem/router kikapcsolása/áramtalanítása vagy resetelése? Mert végigolvasva a fórumot ezt többször is írtátok, hogy beállítások után mindent újraindítani, reset gombot 30 mp-ig nyomva tartani, szigorúan a modem után bekapcsolni a routert meg ilyenek...
Ezekkel foglalkozzam?
Miért nincs plug&play-e ennek a rúternek?? (értsd: nem reagál a gép, ha csatlakoztatom hozzá a cuccost) -
Tilinko
csendes tag
Igen, akkor menek is a Bnőmhöz és másképp csatlakoztatom a cuccost.
Közben most olvasom a magyar manualt:
"Ha személyi számítógépet kíván a routerhez csatlakoztatni használja a
DWL-G510 adaptert, ha notebook-ot akkor a DWL-G630 adaptert.
Mind kétesetben használható a DWL-G122 USB adapter."
Remélem ezt azadaptert adták hozzá. Ez az adapter kifejezés=azzal, amit gyerekkoromóta adapernek ismerek, azaz amit az áramba kell dugni? Mert akkor minden ok és a tanácsodnak megfelelően - remélem - működni fog a cuccos.
Na próbálkozom és majd jelzek.
Köszi és üdv.! -
Tilinko
csendes tag
Sziasztok!
Többször végigolvastam a fórumot, de sajnos nem találtam megoldást a problémámra.A problémám a már „megszokottnak” tekinthető D-Link 360R modem és a D-Link LI524 router között fellépő kompatibilitási gubanc…
gex75 instrukcióinak megfelelően megtettem a következőket:
Csakhogy ne várjatok jan.2-ig (egyébként jan.3....) szóvalNéha egyes gépeken nem fut le a telepitő rendesen, franc tudja miért
Egyszerű telepiteni a router a CD nélkül is, kövesd a köv. lépéseket :
1.) Nézd meg hogy a géped vezetékes hálózati kártyájának TCP/IP beállításainál az "IP cim automatikus kérése" és a "DNS szerver címének automatikus kérése" legyen kiválasztva.
2.) csatlakoztasd a routered a modemedhez a WAN porton
3.) csatlakoztasd a géped valamelyik LAN portjára a routernek.
4.) kapcsolj be mindent (modem, router, gép, tv, videó)
5.) nézd meg hogy a géped milyen IP cimet kap a routertől (ennek valami ilyennek kéne lennie : 192.168.0.valami mondjuk 192.168.0.100 pl)
6.) nyiss egy internet explorert (a IE-ben a kapcsolatoknál fontos hogy a "Nincs tárcsázás" legyen kiválasztva, ne legyen Proxy beállítva)
7.) Nyisd meg a 192.168.0.1 cimet az IE-ben
8.) Ha feljön egy ablak amiben jelszót és felhasználó nevet kér - akkor már a célegyenesben vagy
Na és itt akadok el. Nem nyílik meg a megadott IP az explorerben. Pedig mindent úgy csinálok, ahogy itt ő is leírta, fizikailag is úgy dugdosom össze a hardvereket, ahogy kell (hálókártyába ethernettel a router WAN-ját, és a 4 luk közül az egyikbe a modemet.)
Légyszi segítsetek, mert a D-Link ügyfélszoli nem veszi fel, és az én javaslatomra vettük ezt a routert a Bnőmnek, mert az Electro Worldben tök jó áron tudtunk hozzájutni.
Jah, T-Online netük van...
Előre is nagyon köszi!![/P][/P] -
esoember
csendes tag
Sziasztok! Problémám a következő: Hogyan tudom a routerhez beállítani (DI-524) a DC-t, aktív módra? Köszönet
-
Dodenc
csendes tag
Ez kész.
Ezek után mit tegyek? -
Dodenc
csendes tag
Pls valaki mondjon valamit. Nagy gondban vagyok.
-
mhuszti
csendes tag
Szaisztok
A következő a problémám...
Passzív módban vok, és sehogyse tudom helyesen konfigurálni(gondolom a routeren is kell vmit bütykölni...DI-524 es), vki, aki tud kérem segítsen..köszke -
Vis Major
tag
válasz
Adrienn84 #750 üzenetére
Bár olvasom, hogy most megy, de ha esetleg újra elkezd hülyülni nekem is lenne egy tippem.
Nekem is majdnem ugyanez a kombinációm van és korábban én is végigpróbáltam mindent, de nem segített semmi. Volt, hogy egy ideig működött jól, de pár óra után megint elkezdett szakadni a vezeték nélküli kapcsolat. Írtam a supportjuknak, hogy adjanak egy címet a legújabb firmwarehez. Miután a routerben frissítettem a firmwaret minden gondom megoldódott.
-
Dodenc
csendes tag
Üdv!
Én is pár napja vettem egy ilyen routert.
Szóval telepítőlemez be, gyors telepítés elindítva megyek szépen sorban.
Router bedugva... kész
Router összedugva a géppel wlan led égni kezd...kész
Dugd össze modemmel a routert. Na itt kezdődött a gond!
A rendes eladó bácsik nem szóltak hogy ethernet kábel nincs a csomagban. Oké.
Rohanok boltba veszek egyet. Bedugom... semmi megint...semmi
Ezt eljátszottam párszor mert itt végülis a hiba az, hogy nem ismeri fel a router a modemet,
és a wan led se gyullad ki.
Utána nézek nyomok egy resetet- semmi
Fellépek router configra átállítottam egy-kettő dolgot de még mindig semmi wan.
Hálózati kártya benn a másik gépben antenna minden oké.
Hozzáteszem fibernet kábel netem van.Szépen kérlek titeket, segítsetek vagy mondjatok valamit.
-
Adrienn84
csendes tag
-
domber00
csendes tag
hát eddig asztali pc-m volt és most egy notebook,és ehez vettem a routert
-
gex75
tag
válasz
domber00 #757 üzenetére
Annyit tudok segiteni, hogy :
Ha a számítógéped vezetékes kártyáját regisztrálták be (ergo, ha bedugod a kábelmodemből jövö utp-t a gépedbe akkor van net) akkor csak a "clone mac address" gombot kell megnyomni a router webes felületén a WAN résznél (persze itt a DHCP kliens legyen kiválasztva).
Vagy felhivod a chellot hogy új gépet vettél és bediktálod a routered WAN MAC cimét.
-
domber00
csendes tag
Sziasztok.Vezeték nélküli netet akarok elérni a notebookom és a router közt.Most már odáig eljutottam vagyis hogy routeren keresztül megy a netem,de a kérdésem az lenne hogy tudnám elérni hogy vezeték nélküli legyen???????
Ebben tudna valaki segiteni? -
gex75
tag
válasz
grafix88 #745 üzenetére
Semmi más nem használja az internet kapcsolatot (torrent, dc, letöltés, webezés) ?
Hogy van beállítva a routert - UPnP engedélyezve van ? SPI tüzfal engedélyezve van ?
Letöltési és feltöltési sebességed hozza az előfizetésedben evő adatokat - www.speedtest.net -en nézd meg. -
gex75
tag
A Routeren akkor világit (villog) a WLAN led ha a vezeték nélküli hálózati része be van kapcsolva - ha nem világit akkor vagy kikapcsoltad vagy rossz.
Ha a Windows azt irja hogy "X" a helyi (vezetékes) kapcsolatnál akkor nincs csatlakozás a
router meg a géped között
Három dolog lehet rossz : - a router, a kábel, a hálózati kártyád."Még vmi: Ha esetleg az első telepítés folyamán rossz felhasználónevet és jelszót adtam volna meg az jelente ezügyben vmi újat???" - Nem, maximum nem lesz internet kapcsolatod ha a PPPoE résznél rosszul adod meg, ha a router jelszavát nem tudod akkor pedig annyi hatása van hogy a webes felületére nem tudsz belépni - de hálózatnak/internet kapcsolatnak lennie kell.
Ha nagyon elállítottad a routert akkor úgy hogy áram alatt van a hátulján levő Reset gombot 15 másodpercig folyamatosan nyomod - ezzel visszaáll minden a gyári beállításokra. -
gex75
tag
válasz
Adrienn84 #750 üzenetére
Nem baj ha "hajlott" az antenna a routeren.
Hogy van beállítva a router vezeték nélküli része ? Ugye nem hagytad a gyári értékeken ?
USB eszközöknél hiba lehet hogy a Windows Energiaazdálkodási Csodája lelövi ha szerinte
nincs hsználatban - próbáld meg hogy WPA kódolást teszel a vezeték nélküli hálózatra, nézd meg hogy ugyanazona csatornán nincs e másik hálózat az éterben, illetve kapcsold ki az
energiagazdálkodást a WLAN USB eszközre. -
domber00
csendes tag
Sziasztok.Részben megoldodott a problémám.Tehát adott egy notebook és egy router amit össze szeretnék kapcsolni vezeték nélküli dologra.
Wlant sikerült bekapcsolnom de még igy sem müködik a dolog.
A router DI-524
Egy hibaüzenetet kapok ami a következö:
Error: problem occurs on internet connection please start over your wan settingEz valami wan beállitást jelent?
Esetleg tud valaki nekem ebben segiteni?
Upc-s a netem kábel.........Köszönöm elöre is aki tud tanácsot adni....
-
Adrienn84
csendes tag
Csütörtökön (2007. dec. 20-án) vettem egy DWL-922-t, mely tartalmaz egy DI-524 típusú vezeték nélküli routert, és egy DWL-G122 USB adaptert. A vezetékes kapcsolattal semmi gondom nincs, azonban a vezeték nélküli kapcsolat egy estét működött normálisan, azóta kb. fél óra után megszakad a vezeték nélküli kapcsolat, illetve a letöltés is nagyon ingadozik. Újracsatlakoztatni nem tudom, esetleg a gép újraindítása után működik, de akkor sem mindig. Próbáltam úgy, hogy a saját szoftverével állítottam be, de próbálkoztam a windows-zal is, teljesen mindegy.
Segítséget szeretnék kérni, hogy mi lehet a probléma. Az adapter hibás, a routerrel van a gond, vagy a beállításkor követek el valami hibát? Egy szobában van a laptop és a router, tehát a távolság nem lehet probléma. Azt nem tudom, hogy lehet-e gond, hogy amikor kicsomagoltam a routert, már a dobozban meg volt hajolva az antennája.
Segítsetek légyszi! Ha nem muszáj nem akarok várni jan. 3-ig, amikor lesz már ügyfélszolgálat.
Előre is köszi!!!
-
grafix88
csendes tag
Közben megoldódott a probléma
felraktam a laptopra egy újabb wlan drivert
-
domber00
csendes tag
Amugy a képernyö jobb also sarkában van egy kis ikon,miszerint wireles network interface disabled...
ezt nem kellene valahol bekapcsolnom????
-
domber00
csendes tag
Sziasztok!
Tudom sokan irtatok már a Wireless G DI-524-es routerröl,mégis erröl szeretnék kérdezni akinek ilyenje van vagy értene hozzá.Én ugyanis most vettem,s nagyon nem akar összejönni ez a vezeték nélküli dolog a gépemmel...
Esetleg tudna nekem ebben segiteni valaki?Elejétöl érdekelne a dolog,vagis eljutottam már egy darabig de itt egy hibaüzenet fogad ami a következö:
Errorroblem occurs on internet connection please start over your wan setting.....
Ez valami Wan beállitást kér ha jol gondolom,de ezt hol találnám meg?
Köszönöm elöre is a válaszokat,akár emailben is...
domber00@freemail.hu
-
konkord
csendes tag
Gép és Router között?
Megnéztem, kicseréltem az összes használt kábelt és még így is ugyanez van! Még a hálókártyát is eltávolítottam majd újra raktam és így sem jó!
Észrevettem, h a Routeren nem világít a WLAN led, pedig annak kellene égnie, vagy nem?
Egyébként minden led ég illetve a Status led villog!A windows a hálózathoz csak ennyit ír: helyi kapcsolat X - A kapcsolat korlátozott vagy nem jöhet létre. Elképzelhető, h az internet vagy egyes hálózati erőforrások nem érhetők el. További ... - - Ez is érdekes
Próbáltam már nem is 1x, többször, de hiába. Ezt olvastam, h így minden alapbeállítás visszaáll.
Köszi még1szer, h próbálsz segíteni, nagyon rendes vagy!!!
Még vmi: Ha esetleg az első telepítés folyamán rossz felhasználónevet és jelszót adtam volna meg az jelente ezügyben vmi újat??? -
grafix88
csendes tag
Üdv!
Pár napja vettem én is egy D-link di-524-es routert.Az elején semmi problémám nem volt vele, viszont most, ha wifivel kapcsolodok a nethez akkor a laptopon a zene illetve a filmlejátszás el kezd akadozni.Kipróbáltam másik wifis hálozattal is ott nem volt ilyen problémám, ebből gondolom, hogy nem a laptoppal van a baj.Ha van vkinek vmilyen ötlete, hogy hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát hálás lennék érte.
Előre is köszönöm:
grafix88 -
gex75
tag
Akkor nem kapsz ip cimet a routertől - a 169.x.x.x -es cim szerint a Windows nem kap választ a DHCP kérésre.
Tehát a probléma a géped és a router közötti kapcsolat lesz.
Csekk : - kábel, csatlakozások, lámpák világitanak e, a windows jelezi e hogy van e hálózatat, stb...
Router újraindít ?? -
-
konkord
csendes tag
Köszi a segítséget, de még így sem jó sajnos! Neked is boldog Karácsonyt!
A következő van:5pont: nézd meg hogy a géped milyen IP cimet kap a routertől (ennek valami ilyennek kéne lennie : 192.168.0.valami mondjuk 192.168.0.100 - - Nah ez nálam 169. kezdődik! 1.hiba
7 pont: Nyisd meg a 192.168.0.1 cimet az IE-ben - - Ennél pedig nem jön be semmi, olyan "mintha"(világosan látszik, h nincs net) nem lennne net!!
És persze az elejétől kezdve pontossan követtem az uatsításaidat
Jah és az a "poén" h nekem két napig megfelelően működött, aztán azóta csinálja ezt. És h mit csináltam vele? semmit!! -
gex75
tag
Csakhogy ne várjatok jan.2-ig (egyébként jan.3....) szóval
Néha egyes gépeken nem fut le a telepitő rendesen, franc tudja miért
Egyszerű telepiteni a router a CD nélkül is, kövesd a köv. lépéseket :
1.) Nézd meg hogy a géped vezetékes hálózati kártyájának TCP/IP beállításainál az "IP cim automatikus kérése" és a "DNS szerver címének automatikus kérése" legyen kiválasztva.
2.) csatlakoztasd a routered a modemedhez a WAN porton
3.) csatlakoztasd a géped valamelyik LAN portjára a routernek.
4.) kapcsolj be mindent (modem, router, gép, tv, videó)
5.) nézd meg hogy a géped milyen IP cimet kap a routertől (ennek valami ilyennek kéne lennie : 192.168.0.valami mondjuk 192.168.0.100 pl)
6.) nyiss egy internet explorert (a IE-ben a kapcsolatoknál fontos hogy a "Nincs tárcsázás" legyen kiválasztva, ne legyen Proxy beállítva)
7.) Nyisd meg a 192.168.0.1 cimet az IE-ben
8.) Ha feljön egy ablak amiben jelszót és felhasználó nevet kér - akkor már a célegyenesben vagy
9.) gyárilag a felhasználó név : admin (kisbetűvel!!!) és a jelszó helyét hagyd üresen
10.) Beléptél a routerre
11.) Rögtön a kezdőlapon válaszd a WAN gombot
12.) Itt válaszd ki milyen internet kapcsolatod van (PPPoE =ADSL és DHCP=Kábeles net)
13.) Ha kiválasztottad add meg a csatlakozási adatokat (ADSL esetében felhasználónév, jelszó, jelszó még1x - mást nem kell kitölteni)
14.) Kábelnetnél a DHCP legyen kiválasztva - ha chellod van akkor nyomd meg a Clone MAC address gombot
15.) A lap alján "APPLY" gomb
16.) A router újraindul
17.) Ha mindent jól adtál meg akkor innentől kezdve kéne lennie netnek.
Hibák :
1.) Az internet kapcsolatot a ezen a webes felületen a STATUS résznél azon belül is a WAN résznél találod : ADSL estében jó ha az van irva hogy "PPPoE connected", Kábeles netnél ha itt az IP ciménél 0.0.0.0 van akkor valami gáz van, ha nem akkor elvileg jó.
leírások :
ftp://ftp.dlink.hu/di/di-524/documentation/DI-524_QIG_hu.pdf
ftp://ftp.dlink.hu/di/di-524/documentation/DI-524_man_hu.pdf
ftp://ftp.dlink.hu/di/di-524/documentation/DI-524_router_WAN_ADSL_KABEL_beallitasi_utmutato.txt
Boldog békést minenkinek.
-
D@ni88
addikt
valahol be lehet állítani azt h külön Ip-t adjon a 2 gépnek a router??
-
Kloss
őstag
Hmm, mit kell ezen telepíteni?
Ha összekötöttél mindent, a gép is rendesen látja? Ha beírod a 192.168.0.1 címet, akkor ott be tudsz lépni a konfigba?
Milyen kábeleket használsz? Csak egyenes kábelt (patch) használhatsz.
Ha sikerül belépned a konfigba, a WAN oldalon beállítod az internetkapcsolatodnak megfelelő adatokat, ezután vezetékkel csatlakozva már lennie kell internetnek. Feltéve, hogy a gépeden automatikus az IP, vagy 192.168.0.x (kivéve 1)
Remélem sikerül.Mindenkinek kellemes karácsonyt kívánok én is!
-
henyelp
csendes tag
Békés Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
-
henyelp
csendes tag
nah én feladom
próbáltam hivogatni a telefonos ügyfélszolgálatot,de csak jan2-töl dolgoznak megint... de ha addigis vki vmit megtud,az szóljon. köszike
-
henyelp
csendes tag
Olvasgattam visza,de nemtaláltam iet
Mien jelszavakról meg felhasználó nevekröl van szó? nemértem
mindegy... még mindig nemjutottam elörébb
ha valakinek sikerült,légyszi jelezzen!!! -
henyelp
csendes tag
Nahát ez érdekes... akkor nem csak nálam vannak ien problémák úgylátom... jolenne ha tudna valami zseni segíteni,met már non idegesit a dplog
-
Equitem
tag
Hello all!
Van egy di-524es routerem és egy g122-es adapterem egy 64bites vistás gépen. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e konfiguráló alkalmazás ehhez a vistához (D-Link AirPlus G Utility). Az oldalt végignéztem, de ott csak drivereket találtam.. De a gyári driver is jó volt a Vistán, szóval nincs szükség jobbra... A Vista tudja konfigurálni a kapcsolatot, működik is, a probléma a multi player játékokkal van; a windows saját konfiguráló szolgáltatásával folyton belaggol, míg a D-Link progijával nem, tökéletes minden. Ez XP-vel működött, de Vista alatt nem, mivel nem találtam vistás progit.
Ha valaki tud ilyenről, pls dobjon meg egy linkkel. Előre is kösz!
Üdv.: István -
Stifler_
csendes tag
Ja és azt kifelejtettem, hogy megyek tovább a 3.lépésről és kiírja h nem észleli az eszközt nézzem meg h be vane kapcsolva és a kábelok yól vannake bedugva
-
Stifler_
csendes tag
Hali all!
Tegnap kaptam egy ilyen routert de már az első lépéseknél elakadtam..
.Szóval a leírásban a következő szerepel
satlakozás az internethez, majd kövesd a cd utasításait.Na már most elindítom 1.kapcsolja be a routert. 2.csatlakoztassa a számítógépet vmelyik porthoz. 3.csatlakoztassa a modem ethernet kábelt a router WAN portjába.Kérdésem a következő lenne:2. lépésél ha csatlakoztatom a gépet a routerhez akko nem lesz rajta net mivel kihuzom a gépből a modemet és ugye oda dugom a routert, mondom ok akkor gyors átdugom meg megcsinálom a 3. lépést, újracsatlakoztatom és ki írya h nem tud a WAN miniporton castlakozni v micsoda, pedig a routeren és a modemen is ég minden szükséges led.Tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek mert neagyon nem értek hozzá!Kössz
-
henyelp
csendes tag
Szóval. Pontosan ezt irja ki:
Errorlease check the Ethernet able connection from your Pc and make sure the router is powered on
-
henyelp
csendes tag
Sziasztok!
vettem egy 524es routert.összekötöttem a megfelelö módon a modemmel,de a telepítés alatt kiir egy hibaüzenetet angolulazt irja hogy nincs internet kapcsolat
mi lehet a gond? légysz segitsetek. köszike elöre is
-
Gézuka1976
csendes tag
-
Garf.
tag
válasz
Gézuka1976 #719 üzenetére
Hát látod, nekem vagy de hogy-hogy azt nem tom, senki másnak nincsen?
-
konkord
csendes tag
Üdv!
We are now checking the physical connectivity status of your device. Please have ready your broadband connection information (provided by your ISP) needed for the following screens.Error: Please check Ethernet cable connection from your PC and make sure the router is powered on!!
Ennél a telepítési résznél megakad nálam, szerintetek ez a router hibája???
Pedig minden megfelelően be van dugva!
Jah és azt is kiírja, h a Helyi hálozat korlátozott vagy nem jöhet létre! -
Kloss
őstag
Aloha!
Az én routerem is ugyanezt csinálta, amíg le nem cseréltem a modemet.
Sajnos a Dlink DI-524 router összeakad a Dlink 360R modemmel! A "T" jelűvel nem. Ez nem csak az én tapasztalatom, érdekes, hogy a gyártó termékei összeakadnak egymással. (vagyis bosszantó, jelenleg egy Huawei Smartax modemem van, nekem eddig ez vált be a legjobban) -
Gézuka1976
csendes tag
válasz
Gézuka1976 #696 üzenetére
Nahh picit próbálkoztam!
Frissítettem a D-Link-et a V2.06-ra és így már csatlakozik de csak
a WEp ill. a WPA-valSajnos a WPA2 titkosításnál továbbra sem!
Valakinek esetleg erre megoldása?Üdv G
-
kiszu
senior tag
Syiasztok. A segítségeteket kérném.
Nekem fél éve van egy ilyen D link Di524-es routerem,Annó még egy wifis mobilhoz vettem,hogy tudjam használni a lakásban is.
De szeptemberben eladtam a mobilt és a routert is kikotottem.
Viszont a jelszavamra amivel az adminfeluletre belépek,azt totál elfelejtettem.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Kuka?
Ha visszadugom,tudok netezni,de az adminfeluletre nem tudok belépni,ezáltal nem tudom,hogy milyen kódot adtam meg még annó a titkosításoknál.Ha nem lehet semmit tenni vele,akkor az megoldás ha veszek egy másik routert?
A válaszokat előre is köszi.
-
korneliusz6
csendes tag
Hello! Igen a virtual szerver-be nem enged 6nál többet engedélyezni, ez miért lehet? Vagy hogy lehet megcsinálni hogy engedjen?
Köszi! -
konkord
csendes tag
Akkor a következő a helyzetem: 2 napig viszonylag megfelelően működött a dolog, de sztem a telepítés során rossz Felhasználó nevet adtam meg és jelszót(ugye alapból ez admin és blank) Ezért fogtam magam és gondoltam egy merészet és újra feltelepítem az elejéről. Reseteltem a Routert, követtem az utasításokat a telepítés során , de a követkző lépésnél megakad és a következőt írja ki:
We are now checking the physical connectivity status of your device. Please have ready your broadband connection information (provided by your ISP) needed for the following screens.
Error: Please check Ethernet cable connection from your PC and make sure the router is powered on!!
És közben minden kábel a helyén van a Power led világit és mégis ezt írja
És ezáltal nem tudom azt a kezelőfelületet sem megnyitni...vszínű
Ha vki tudja h mi lehet...akkor köszönöm
és ha hülyeség akkor bocs -
konkord
csendes tag
"A kezelöfelületett a http://192.168.0.1 cimen éred el."
De nekem egy üres hely-Tallózás
Upgrade jelenik meg!!! -
-
konkord
csendes tag
Nah én ezt a kezelőfelületet sem tudom elérni!!!!!!!!!!!
-
Smallger
csendes tag
Itt a kép:
[link]
Vagy rossz helyen keresem?
Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest