Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Azt hittem már az enyészeté lesz a kérdésem.:)
A legújabb bios-t nézted? -
Gitros
aktív tag
Legjobb tudomásom szerint a cusl2-c nem tud USB-ről boot-olni. A BIOS-ban nem beállítható :(
Uff Gitros voltam... -
Akyka69
csendes tag
Csá!
Asszem 2 hónappal ezelőtt volt ilyen Pendrive-os teszt a Chip magazinban.
Tehát nem csak az alaplaptól függ,hogy butul-e vagy nem.A tesztben asszem 10-ből 1 volt rá képes...
Csak ennyit akartam.
Csá -
M@trixfan
addikt
Egy kis upp please!
-
M@trixfan
addikt
Mostanában tervezem flashdrive vásárlását mert megjártam lemezzel és volt PH! teszt is ami a választást nagyon megkönnyítette. Érdekelne, hogy tud-e az I815 chipsetes Cusl-2c alaplap bootolni róla? A biosban nem találtam rá beállítást ezért gyanítom nem lehet, ám biztos sem vagyok benne. Szóval a kérdés adott, előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat.
Aktív témák
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest