Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz SpongyaBob #5124 üzenetére

"A négy jegyű kódot szándékosan nem írtam, mivel elég azt két viselés közt egyszer beírni!"
    OK, ezt nem tudtam. Azt hittem, ezt minden alkalommal kell. Jól értem, hogy ez akkor nem összeg hanem alkalom (24h vagy az óra levétele "triggereli") függő?
    Magyarán, ha elhagyod, és nem tiltod le időben, akkor a szerencsés megtaláló a napi limited-ig bármit vehet vele?
    A másik, ami eszembe jutott, hogy - hál' Istennek ritka ugyan - néha úgy körbe van bástyázva (főleg benzinkutak esetén) a leolvasó, hogy alig tudom a telefont odatenni, nem, hogy órával a kezemen odaférjek.

(#5125) balinlin
    "Szerintem hogy kinek mi egyszerű/kényelmes az egyéni dolog ... "
    Így igaz. És az is, hogy életemben nem próbáltam órával fizetni. Mégis - a neten fellelhető infók alapján - úgy érzem, hogy ha nem is annyira kényelmetlen, mint elsőre gondolta, de nem is kényelmesebb v. gyorsabb, mint a telefonos fizetés. Arról nem is beszélve, hogy a telefonnak azért ott kell lennie (mert előbb-utóbb elfogy a token ...)

(#5123) kazsmerlaca
    "Apple Watch-al nagyon egyszerű ... "
    Igen, ott, hogy megy? Jöhet privátba is a válasz ...

(#5126) tomp
    "GPay-nél még ujjlenyomat se kell ha PIN határ alatt fizetsz."
    Úgy érted, hogy nem kell a PIN, ha 5 ill. most már talán 15e Ft alatt fizetsz? Vagyis pont úgy működik, mint a kártya? Milyen óráról beszélünk?

Új hozzászólás Aktív témák