Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinimini
senior tag
Lehet,h elsőre tényleg maradnom kéne az alap dolgoknál,m ez a fotózás elég drága mulatság lenne.
Meghallgatok mindenkit, szívesen fogadom a jó tanácsokat. Nem akarok egy rossz döntést hozni.Jövő héten megyek bp-re akkor majd eltudok menni egy távcsöves boltba,d nem abba,amit te írtál.
Megnézegetem ott a dolgokat is és akkor majd utána jobban tudok dönteni. Meg persze ott is kérek majd egy két hasznos tanácsot.
De a motor az még 40 , a pólustávcső pedig 12 még pluszba,d a 100 azért a jobban hangzik,d nem hiszem,h egy féléves cuccott féláron oda fog adni,d meg kell próbálni, hátha...
Vagy majd inkább a használt piacot bújom vmi jobb vétel miatt,de azért túlzásba se kellene esni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest