Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
31 évesen megkaptam életem első, saját, különbejáratú fényképezőgépét, amiért már rinyáltam párszor az illetékeseknek, de álmomban sem gondoltam volna, hogy rinyáim meghallgattatnak.
Mert azért ez drága dolog na, bérből-fizetésből élünk, nem a legyek hordják össze az albira valót, stb. Egy kis kompakt gép, de az enyém és piros.
Ez fontos.
Mint minden valamire való, a fényképezéshez mindenféle érzéket nélkülöző nőnek, kedvenc fotótémám a háziállatok, akik amúgy eléggé buták, mert mindig elmennek, amikor fényképezni akarok. Jucus azért unottan tűrte, amikor "lemakróztam", túl álmos volt, hogy tiltakozzon.
Gusztáv szerint szó sem lehet fényképezkedésről, ezért hanyatt-homlok elballagott, Lizi pedig tanácstalanul nézett a Mester után, mert azért ő minden marhulásban abszolúte benne van, de Guszti iránti lojalitása végül győzedelmeskedett és ő sem ült modellt. Később vettem észre a kutyaház tetején sunyító Mátyást, akit lefotózhattam volna, de mindegy.
Amúgy, nem kell megijedni, nem árasztom el a netet a borzalmasabbnál borzalmasabb képekkel.
Csak abból lett elegem, hogy bárhová kirándultunk, sose tudtunk normális képeket csinálni, csak ilyen telefonosokat. Pl. múltkor elmentünk a törökbálinti Anna-hegy kilátójába,
amire nem mertem felmenni, pedig kétszer próbáltamahonnét szép volt a kilátás állítólag, de én ezt már sose tudom meg.
Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest