- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
31 évesen megkaptam életem első, saját, különbejáratú fényképezőgépét, amiért már rinyáltam párszor az illetékeseknek, de álmomban sem gondoltam volna, hogy rinyáim meghallgattatnak.
Mert azért ez drága dolog na, bérből-fizetésből élünk, nem a legyek hordják össze az albira valót, stb. Egy kis kompakt gép, de az enyém és piros.
Ez fontos.
Mint minden valamire való, a fényképezéshez mindenféle érzéket nélkülöző nőnek, kedvenc fotótémám a háziállatok, akik amúgy eléggé buták, mert mindig elmennek, amikor fényképezni akarok. Jucus azért unottan tűrte, amikor "lemakróztam", túl álmos volt, hogy tiltakozzon.
Gusztáv szerint szó sem lehet fényképezkedésről, ezért hanyatt-homlok elballagott, Lizi pedig tanácstalanul nézett a Mester után, mert azért ő minden marhulásban abszolúte benne van, de Guszti iránti lojalitása végül győzedelmeskedett és ő sem ült modellt. Később vettem észre a kutyaház tetején sunyító Mátyást, akit lefotózhattam volna, de mindegy.
Amúgy, nem kell megijedni, nem árasztom el a netet a borzalmasabbnál borzalmasabb képekkel.
Csak abból lett elegem, hogy bárhová kirándultunk, sose tudtunk normális képeket csinálni, csak ilyen telefonosokat. Pl. múltkor elmentünk a törökbálinti Anna-hegy kilátójába,
amire nem mertem felmenni, pedig kétszer próbáltamahonnét szép volt a kilátás állítólag, de én ezt már sose tudom meg.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest