Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Ha megengedhetném magamnak, hogy fél fizetésért táppénzen lébecoljak itthon, most megtenném. Lezakóztam a lépcsőn, kifordult a térdem, lehorzsoltam a könyököm és kék-zöld vagyok mindenhol. A legrosszabb az egészben, hogy a jobb térdem miatt sántítok, a lábam nem akarja azt csinálni, amire én parancsot adok neki, mert azonnal küldi az agyba a jelet, hogy feljajdulok. Voltam orvosnál, írt fel valami krémet - amit még a gyógyszerész sem tudott elolvasni :D, így mást adott - meg 4 hétig valami rögzítő izébe kéne rakni a térdem... Kérdezte, hogy kiírjon-e, de nemet mondtam. Múltkor két napig voltam betegácsiban, mindjárt 3000-rel volt kevesebb a fizetésem, pfff.
    De legalább nem tört el, ínszalag sem szakadt. Ki vagyok párnázva. És a legjobb, hogy vezetni is tudok, csak a ki-be szállás sz@r.

Hogy írjak valami vidámat is, egy hete betöltöttem a 30-at... :U De legalább felköszöntöttek kedves emberek, például kaptam 2 pénztárcát, akármit is jelentsen ez. Az egyik egy állítólag originál Vuitton Lajos, de nem haraptam rá, hogy ellenőrizzem a valódiságát. A másik egy egyszerű piros bőr pénztárca. Azért piros, mert abba jön a sok pénz, azt mondja a barátnőm. Legyen igaza! Úgyis kiborítottam a minap... Mutatja nekem ezt a számot, hogy mennyire megható és szép, és mi az összes megjegyzés amit fűzök hozzá? "Nahát, a Jaguárban nincs ABS, így persze, hogy elgázolja a fickót!" Hát ez az! Aki szerelmes, vegyen ABS-es autót, legalábbis legyen már körültekintőbb az Isten áldja meg... (Körültekintőbb, mint én a lépcsőn :D)

Aktív témák