Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Az oroszoké pedig sokkal tűrőképesebb lett volna. Igaz vagy húsz percig keresnénk,hogy hol van a HT beállítás meg az fsb meg mittomén,mert ha jól tudom ők nem angol képesek számtek terén,szal orosz volna a biosz.
De ha azzal dicsksdhetnék,hogy van egy orosz procim,akkor az azért nem mindegy. Lehet,hogy utánfutón jönne utánam,meg PAKS is,de minusz 100 fokban és plusz 150 fokban is maxon üzemelne és ''dobálhatnám'' is,mert nem tudnám tönkretenni
-
djyuri
őstag

Nagyon sirály! A végét nagyon eltaláltad!
A procira nekem is van egy storim:
Egy pomázi barátom csak azért vett dobozosan egy P4 3.2-es procit 58-ért,mert 3.2-es volt és az pont nem volt kapható gianninál akkor,hanem ''csak'' 3-as 33-ért.
Szerintem a a tetü 28ezer egyáltalán nem érte meg 200MHz-ért és ráadásul a gyári hűtő a kukában landolt,mert 68 fokos a proci játék közben
-
Spirit
őstag
látom, írsz helyettem is

Olyan érzésem van, hogy hiába egyre szerteágazóbb a kínálat(jó példa az Ati 9xxx sorozata, 9100,9200,9150, 9500,9550,560, xt, pro, le, lele
) egyre kevesebb az a hardware,ami megéri. Szinte terelik az embereket, hogy melyiket vegyék..csak a fanatikus vesznek pl X800-as kártáyt, mert a 6800gt-vel van egyárban, és enyhén szólva is jobb az nvidia kártáyja...
Visszasírom azokat az időket,mikor még lehetett trükközni...elcseréltem egy 1,3-as vinyó társaságában egy 300-as procit egy 366a-ra,mert a srácnak nem volt olyan fontos a 66mhz különbség...nekem nagyon bejött,mert normális alaplap révén 577-re tudtam húzni...300>577....meg mikor az S3 Trio 1 Mb vga-mat cseréltem Asus V3400-ra...wáááá....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vírusirtó topic
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, az akkor messze nem Mo legolcsóbb boltja.

) egyre kevesebb az a hardware,ami megéri. Szinte terelik az embereket, hogy melyiket vegyék..csak a fanatikus vesznek pl X800-as kártáyt, mert a 6800gt-vel van egyárban, és enyhén szólva is jobb az nvidia kártáyja...