- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
személy szerint én úgy látom, hogy gyakran csak az eladhatóság miatt dobnak piacra egy szabványt, hardwaret stb
megjelentetnek egy uj csatoló formát pl, a hozzá tartozó alaplap ugye jóval drgább, meg a beleillő kártyák, ugyanakkor az ár és teljesítménynövekedés teljesen aszinkronban van, jóval drágább mint amekkora sebességnövekedést jelent
a processzoroknál is egy ideje csak finomhangolás van, ujat nem nagyon találtak ki
aki meg azzal jön, hogy de hát ez megéri annak csak annyit tudok mondani hogy igen jó érzékszervei lehetnek ha pár nanosecnyi gyorsulást észlelni tudnak
az embereknek elég ha azt látják ogy 2000 MHz helyett 2200, már egyből ugranak rá sztem
egy tanárom példájával élve ...'Köztudott, ha a sör ára mondjuk 120 ftról 90re lemegy, a magyar ember másnap már tajtrészeg'
Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest