- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
személy szerint én úgy látom, hogy gyakran csak az eladhatóság miatt dobnak piacra egy szabványt, hardwaret stb
megjelentetnek egy uj csatoló formát pl, a hozzá tartozó alaplap ugye jóval drgább, meg a beleillő kártyák, ugyanakkor az ár és teljesítménynövekedés teljesen aszinkronban van, jóval drágább mint amekkora sebességnövekedést jelent
a processzoroknál is egy ideje csak finomhangolás van, ujat nem nagyon találtak ki
aki meg azzal jön, hogy de hát ez megéri annak csak annyit tudok mondani hogy igen jó érzékszervei lehetnek ha pár nanosecnyi gyorsulást észlelni tudnak
az embereknek elég ha azt látják ogy 2000 MHz helyett 2200, már egyből ugranak rá sztem
egy tanárom példájával élve ...'Köztudott, ha a sör ára mondjuk 120 ftról 90re lemegy, a magyar ember másnap már tajtrészeg'
Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest