- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
részletre vettem egy 5900-at,mikor megjelent, de annyira gyökér volt a kártya, hogy 2 hét alatt megszabadultam tőle...vesztettem az üzleten, de vettem 75-ért ezt a kareszt, és még kp-m is maradt...Gf4 után nem éreztem jelentős gyoruslást, de muszáj volt váltanomn, mert elfüstölt gari után pár héttel a Ti4400(persze a mai játékoknál már ég és föld,de anno a Q3 volt nálam az isten, 90-100 fsp-ről lett 120-140)
-
Spirit
őstag
há' nem éjjted?
a mai csúcs gpuk tök jók, az egyik szerintem legjobban fejlődő alkatrésze a gépnek..ha mégis fejlesztésre adom a fejem,mindenképpen vga lesz belőle, de ott van az ár..melyik kártya az, amire érdemes leváltani ezt...6800gt, ha kijön az új kártyája..akkor talán 50-ből meg lehet majd úszni..mondjuk fél év múlva.
de hogy a procim mikor kerül sorra, fingom sincs -
Kobe
veterán
furcsa, mégse látnám hogy mindenki 1 GB ot pakolna a gépébe
itt Mo egyik legóccsób bótjába is 7600 a 256, és az Samsung, szal van az 30 is mire kijön az egy G
módosítok : most néztem, 4200 ft 256 ram ? erre az előző hszemben említett sör árának zuhanását tartalmazó példámat hozhatnámholnap megyek venni
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Ezt mondom..csak technológiai fejlődés...USB már régóta van...Firewire viszonylag ''új'' de még mindig nem eléggé elterjedt..Sata, mennyit jelent? 10% gyorsulást?PCI exp?minek?igaz, az agp nem tud akkor teljesítményt leadni(asszem max 50W?javítsatok ki), de a mai kártyák még nem igénylik a lényegesen nagyobb sávszélt..
Éppen ezért az utóbbi években olyanokra költöttem mint 21-es moncsi, nyomtató, szkenner, kormány, 5-1es fejhallgató+hangszórók+csili-vili ház+wireless keyboard+egér....mikor van egy kis elfekvő pénzem, körülnézek hogy gyorsíthatnék,és mindig az a vége,hogy perifériákat veszek...már kezdem unni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest