Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
technikai szinten meg fejlődés ...háát hogy van e, ezt megkérdőjelezem
az otthoni gépbe való vinyók most 400 Gb nál tartanak, lassan lassan közelítenek a TB hoz, de épp tegnap láttam egy pár éves (2-3) filmet a Nat Geon a víz alatti filmezésekről, oda már pl 2 TB os hordozható egységet cipeltek a hajókra, szal a technika már megvan régóta csak sztem a cégeknek megéri lassacskán ujitani mert ugye így több bőrt lehet lefejteni a rókáról, elvégre pl...először nagy szám volt a 80as vinyó, jött a 120 as, 160 as, 200as a divat manapság, de megvan már a 400as...így mégiscsak többet lehet kaszálni mintha bejelentenék h a 80as után jön a TB os vinyó..és ez csak egy hardver, a vga k meg ugye több esetben régebbi kártyák felujitott változataival csábítják a vevőket, kis finomítás, és egyből megdobjuk a sorszámot valamivel
és a profi adathordozás, tegnap keresgéltem és épp beleakadtam a világ legnagyobb adatbázisába, fél millió GB, gondolom azokat se 200 as vinyókon tároljákszal technika adott, fejlődés mesterségesen lelassítva szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő