Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz rup1u5 #81 üzenetére

Igaz,de csak sajna én is hallásból és olvasásból jutottam a hírhez. Én még annyiról tudok ezügyben,hogy a FARCRY 2-nél kísérleteznek ezzel. De asszem a rongálhatóságot nem fogják korlátlanná tenni,tehát szerintem csak azt a részét fogják engedni,ahol haladsz az emberkéddel,vags talán egy kicsivel szélesebben,de nem hinném,hogy a teljes területnek engednék,mert annak tárolására eszméletlen sok memória kellene (szerintem).

Amúgy amikor egy igazán erős gépen megláttam a farcrfy-t menni és persze játszhattam is vele,akkor meg voltam anno győződve,hogy minden fűszál és fa külön mozog,sőt még a halak meg madarak is. Viszont azt hiányoltam belőle,hogy nem teljesen valósághú a rombolás. pl a madarak esetében: ugyebár ha lelősz egy madarat,akkor a többi elrepül mindenfelé. Na én simán ''sznájperelgettem'' a madarakat szépen sorban. Ja meg a halakat is.
    Van az egyik multiplayer-es pályán egy csomó üveg meg pohár. Ott versenyt rendeztünk,hogy a lehető legtávolabbról állva ki tudja a legtöbbet lelőni:DDD
    Tomlol,de abban a pillanatban nagyon muli volt. A lényeg amit ki akartam hozni,hogy a dobozok egymástól eltérően lukadtak ki vagy horpadtak be.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés