Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• feka007

veterán

válasz illusiON #44 üzenetére

Szvsz az első eladásai is messze jobb lett volna ha vártak volna a kiadással pár hónapot, amikor megjöttek az olcsó árú erős vga-k És valóban, mostmár lassan 20ezerért kapsz majd olyan vga-t, amin highon simán fut.
    Nézzük csak, amikor megjelent, a legolcsóbb highra alkalmas kari is min 70k volt (88GTS 640), de még azon se ment úgy, ahogy azt szerették volna egy akkor még felsőkatis vga-tól, ezért is volt az a nagy elégedetlenség. Mostmeg lassan tényleg már alsókategóriás kártyák is jól viszik, tehát ha vártak volna 4 hónapot, tuti jobban járnak, de így sikerült a legrosszabbkor kiadniuk (tavaly novemberben már jóideje állt a vga-piac, mire meg jöttek az olcsó erős karik amiken jól fut addigra már legtöbb embert nem érdekelte/csalódtak benne). Szóval véleményem szerint ez teljesen az EA hülyesége volt kiadni novemberben, mert azt csak tudhatták, hogy jön a 9600GT, ha már az nV-nek fejlesztették a játékot. Tuti, hogy az EA azthitte, hogy mivel karácsony van, így biztosan ötször annyi fog fogyni mint máskor, de azzal nem számoltak, hogy ez nem NFS, amit a szülők megvesznek az ötéves gyereknek anélkül hogy megnézné a gépigényt...
    Egyébként az EA így is elégedett jelentéseket közölt a Crysis eladásairól, tehát nekik megérte ezekszerint, csak CryTekék a Far Cry sikerein felbuzdulva túl sokat vártak tőle, aztán meg nem hozta a várt eladásokat (csak azt nem értem, hogy akkor konzolra mértnem dobták össze, ha annyira számít a profit nekik, régóta tény, hogy pc-re nehéz eladni játékot marha nagy haszonnal). A legjobban a kalózkodáson vannak kiakadva, állítólag 20 Crysisből csak 1 volt eredeti. Viszont ezt nekik kellett volna tudni előre, hogy aki letölti netről, és látja hogy szarul fut a gépén az utána nem fog szaladni az első boltba érte, tehát ez teljes mértékben az ő hibájuk, nincs miért sajnálni őket ezért (Rám még nem is szólhatnak, mert én megvettem, de csakis a multi miatt... ami amúgy még meg is érte volna, ha normálisan befejezték volna, de így örülhetnek hogy egyáltalán ennyien megvették). Az meg, hogy már sok volt a fejlesztési költség és ki kellett adni tiszta hülyeség, ha már rááldoznak ennyi pénzt a motorra, simán megkellett volna hogy érje nekik rendesen befejezni. Ráadásul Warheadben elvileg már ki is lesznek küszöbölve a hibák, tehát arról sincs szó, hogy nem tudták kijavítani a motort. Szerintem tuti, hogy az EA volt rájuk ennyire rossz hatással a hülye üzletpolitikájával, mindenesetre most itt lesz a Warhead, hogy jóvá tegyék a tetteiket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés