Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz gipszklipsz #1868 üzenetére
ex ex ex, mindenhol csak az exek
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Tamás9x
őstag
válasz gipszklipsz #2145 üzenetére
A megerősítés száma véges nekem jogsival nem sikerült személyivel azonnal elfogadta.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
bobalazs
nagyúr
válasz gipszklipsz #2145 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
butch3r
senior tag
válasz gipszklipsz #4788 üzenetére
Azt is tegyuk hozza hogy szukseges a biztonsaghoz a nagy kapacitas. Ha nehamy cpu banyaszna csak konnyu lenne barmilyen 51%os tamadast vegrehajtani. A mostani hashratek mellett mar szinte lehetetlen (nem az de rendkivul nem rentabilis semmilyen celbol)
Amugy volt ma egy tok jo portfolio cikk errol a nincs a btc mogott semmi kerdesrol (erdekes modon mondjuk ezt egy nocoiner sem linkelte bezzeg a masik 5 cikket amiben epp negativan irnak akar azt tobbszor is) de persze nem tudom linkelni mert elofizetoi tartalom. Akinek van hozzaferese megoszthatna itt a nagyerdemuvel
-
South Velen
addikt
válasz gipszklipsz #4788 üzenetére
Tehát mégegyszer összefoglalva: nem a "felfoghatatlanul nagy" tranzakciók száma miatt igényel egy országnyi áramfelhasználást a bitcoin fenntartára, hanem az ember természete miatt.
Bár a bányászat technikai hátteréről nem tudok mindent, inkább gazdasági szempontból érdekel az egész, de ezt eddig is tudtam. Nem is tudom hol írtam ezzel ellentmondót. De mégis mi lesz végeredményben a különbség? Ha még elterjedtebb lesz, még több lesz a kereslet az eth-ra és a többire, még többen fognak bányászni is. Azaz nő az energiaigénye. Nem? Ha meg jön az LN, akkor meg nem fogja megérni bányászni a minereknek. Vagy hol az arany középút? Nem látom, hogy bárhol is létrejöhetne.
-
LámaZ
addikt
válasz gipszklipsz #5701 üzenetére
Szerintem mismásolnak az árfolyamokkal, akkor írnak jóvá vagy utalnak ki, amikor nekik a legjobban megéri.
Nem olyan rég, áprilisban, a Krakent érte olyan vád a New York-i államügyészség részéről, hogy nem átlátható a működésük (a sajtó pont arról írt, hogy manipulálhatják az árfolyamokat), amire a Kraken főnöke eléggé pimaszul válaszolt, hogy hagyják őket békén, az államügyész, ha kíváncsi rájuk, menjen el NYC-ből a nyugati partra, ahol a Kraken székhelye van stb. Nos, így nem beszél tisztes üzletember a sajtóban az államügyészséggel (akkor sem, ha az adott államügyész május 7-én lemondott, mert állítólag nőket zaklatott). Ez rombolja az ügyfelek bizalmát is. Most, egy friss hírben azt olvasom, hogy a fiatalember mégiscsak kezd jobb belátásra jutni, és most már be szeretné jegyeztetni cégét az ottani tőzsdefelügyeletnél (WTF, eddig nem is volt bejegyezve?).
Lényeg a lényeg, ezek a kriptótőzsdék majdnem azt csinálnak velünk, amit akarnak.
Nem beszélve azokról, amelyek Isten tudja hol jegyeztették be a székhelyüket.
Mert ugye a webhelyek általában .io végződésűek, ami a Brit Indiai-óceáni Terület TLD-je.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Frozen
addikt
válasz gipszklipsz #18756 üzenetére
ledger wallet és annak van kártyája is lehet igényelni.
A probléma vele az ,hogy Btc vagy eth ba tudsz rátenni pénzt és mikor fizetsz aktuális árfolyamon számolja be a cryptodat.
(magyarul akkor érdemes vele vásárolni mikor az egekbe van az árfolyam)Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kenwood
veterán
válasz gipszklipsz #18756 üzenetére
Miert szeretnel kriptoban fizetni ? A valtas dijat ugyse fogjak lenyelni, igy inkabb dragabb lesz,mint olcsobb ahhoz kepest,ha te valtanad.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz gipszklipsz #19951 üzenetére
Miert nem fizetsz masik kartyaval?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest