Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
Gyors átolvastam .
Szerintem ebben semmi negatív dolog nincs. Ha akarsz előfizetsz rá ,ha pedig nem szeretnéd akkor pedig nem.
Viszont a kodokat ha rakod ide oda vagy elhagyod akkor viszont buktad az egész tárcát. Aki nem pár száz vagy ezer dolláral gurigázik azok egytől egyig be fognak rá fizetni és a ledger is tudja ezt. A másik ha nem akkor pedig jó egy tuti zárható komoly széf. Nyilván ahogy írtam előbb kis összegnél nem sok vízet fog zavarni ráadásul választható is a cikkben legalább is ez áll nincs rákényszerítve senki.
Fent írtam ,hogy nekem van ledger és trezor utobbi olyan szinten drága és nem támogat sok coint mint a húzat ha valamit felkap a piac a ledgeren nagy esélyel elég hamar ott lesz a trezoron fél vagy több év múlva sem,mert annyira lassan készülnek el rá a támogatot érmék.
Mindenki azt választ amit szeretne ,de alaposan tájékozodjon előtte mielőtt bármelyiket megveszi és ne csak egy negatív cikk vagy hsz alapján döntsön.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest