Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenwood
üzenetére
Nagyreszt ugyanazt irtad, amit en,csak mas szavakkal.
Remélem nem haragszol meg, de egyáltalán nem olvastam el a hozzászólásod. Szelektíven olvasok, próbálok időt spórolni. Ettől még van egy teljesen önálló saját álláspontom. Ezt fogalmaztam meg...Most utólag visszaolvastam amit írtál. Bár hasonló gondolatok megjelennek, szerintem más a kicsengése. De ezen nem veszünk össze.
A felelőtlenségről pedig annyit, hogy minden attól függ milyen időtávon nézzük... Én nem véletlenül írtam az 1 évet példának... Nem akarok és nem is fogok mélyebben belemenni, mert a konklúzió ugyanaz. Ha úgy érzed még van ekkora mozgástér lefelé akkor azt sugallja, hogy érdemes zárni, mert lesz egy jobb beszálló... Megvan rá az esély... de ezt senki nem látja előre... Ekkora esésre én nem számítok. Így szerintem egyáltalán nem felelőtlenség... De a saját döntése mindenkinek mást hibáztatni nem korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest