Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a paszta mennyisége mennyiben befolyásolja a processzor hőmérsékletét? Ezüst pasztám van. Meg természetesen az is érdekelne, hogy mennyire normális, hogy a hűtőm (Arctic Freezer 7 PRO) egyáltalán nem meleg, sehol. Sem a bordák, sem a hőcsövek, semmi. Az Everest pedig elég magas értéket ír a megszokotthoz képest (E2160-as a procim: üresjáratban 50 fok a két mag, terhelve Orthossal 70 fok, néha magasabb - a legszomorúbb, hogy tuning nélkül is ezek az átlagértékek...). A hűtő normálisan fekszik a procin, már szétszedtem egyszer a gépet, akkor újra lett pasztázva és ''bebetonozva'' fölé a hűtő, de az állapot maradt... Arra is gondoltam, hogy a lapom félremél, de akkor is kéne valamiféle hőt átvennie a hűtőnek, nem? Szóval elég tanácstalan vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest