Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
Az az alaplap elég gyatra ahhoz a procihoz, meg kell hagyni. Lehetséges, hogy throttlingol a vrm hűtése, mikor a proci elengedi magát, és kéri a kakaót.
Bios-ban megpróbálnám a Hyperthreading-ot "Disabled"-ra rakni, a processzor beállításain belül. Utána nézd meg, hogy mit mutat. Sokkal hűvösebbnek kellene lenni a lapnak tőle.
Illetve bios-ban nézd meg, hogy mennyi V-ot vesz fel a proci, 1.4V-nál nem kellene többet mutatnia.
Itt be kellene állítanod majd a ramokat is O.C vagy Xmp-be, 3200Mhz-re. Minden maradhat Auto beállításon azon kívül.Az, hogy hogy tudod resetelni a biost, elég könnyű folyamat.
Áramtalanítod a gépet, és kikeresed az alaplapon a "CLRMOS" feliratot az alaplap alján, ez 2db kis tű egymás mellett, és el van különülve a többi egységtől. Ha megvan, össze kell érintened egy tetszőleges csavarhúzóval a két kis tűt legalább 10másodpercig. Itt egy kép róla:
Ha megvan, adhatod is megint a kakaót a gépnek, és indíthatod be.
De feltétlen nézz be bios-ba, és végezd el azokat a műveleteket utána, amit leírtam.Megpróbálnám még esetleg a videokártya drivert letörölni, és netről leszedni a legújjabbat, ami a kártyádhoz tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 91,999-92,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700G 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest