Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy fura kérdésem:
A procim régebben (múlt héten) amikor bekapcsolt a rendszer, akkor 30-31, néha 35 fok volt. CPUID HWMonitor szerint. (idle) Egy böngésző megnyitásakor is az ugrálás a minimum és a maximum közt nem volt több 5 foknál.
Most viszont (szét volt szedve, újra össze van rakva a gép), olyat csinál, hogy 28 fok a cpu, majd ugyan úgy semmit nem csinálok, és ugrik 35-43-ra.
Tehát megint max egy böngészőt nyitottam meg... de mégis 10-15 fok ugrás mutat ugyan az a rendszer (a hdd-hez nem nyúltam, a szoftverek maradtak a régiek)Viszont egy dolgot változtattam:
a ninja 3 rev b-hez adott gyári potis hűtőt leváltottam (500-550 rpm-en pörgette magát ahhoz, hogy a 30-31-35 fokos eredményeket hozza), egy
COOLINK SWiF2 120P-re, mert lusta disznó vagyok tekergetni, ha "kellene", és ez alapjáraton 800-820-at pörög.
Gondolom akkor a hatékonyság is jobb a ninján (közvetlenül rátéve, ahogy a gyári is volt), de a hőmérséklet ugrását akkor sem értem.
Mi miatt lehet szerintetek ez? A paszta ugyan az a ninjához kapott, ami az előzőn volt.
Tehát csak a venti lett cserélve, de az ugrabugrálást nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED világítás a lakásban
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest