- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!
A validdal kapcsolatban:Ha nézed Zájec vetette fel,hogy elég szegényes a valid,mert kéne hőmérséklet és az,hogy milyen feszen történt.(én se csináltam sose).Ha megadtad előzőleg krammerkának az adataidat(lap,cpz tipus,FPO,memória,hűtés)akkor már ezeket külön nem kell.Most azon filózunk,hogy módusuljon-e a valid,vagy bővüljön ki egy új opcióval a táblázat.Jó lenne ha mindenki elmondaná a véleményét,mint már jeleztem,nekem teljelesn mind1,csak döntsétek már el(szabad ország),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid.
Ha mindenki leírná a véleményét,tudnánk továbblépni.
Te,hogy szeretnéd?(Ez mindenkinek szól!)
Légyszi írjatok véleményeket!Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen processzort vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest