Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!
A validdal kapcsolatban:Ha nézed Zájec vetette fel,hogy elég szegényes a valid,mert kéne hőmérséklet és az,hogy milyen feszen történt.(én se csináltam sose).Ha megadtad előzőleg krammerkának az adataidat(lap,cpz tipus,FPO,memória,hűtés)akkor már ezeket külön nem kell.Most azon filózunk,hogy módusuljon-e a valid,vagy bővüljön ki egy új opcióval a táblázat.Jó lenne ha mindenki elmondaná a véleményét,mint már jeleztem,nekem teljelesn mind1,csak döntsétek már el(szabad ország
),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid.
Ha mindenki leírná a véleményét,tudnánk továbblépni.
Te,hogy szeretnéd?(Ez mindenkinek szól!)
Légyszi írjatok véleményeket!Köszi!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Metal topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi hangfal építés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid.