Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lipi67 nagyúr Szia! 
 A validdal kapcsolatban:Ha nézed Zájec vetette fel,hogy elég szegényes a valid,mert kéne hőmérséklet és az,hogy milyen feszen történt.(én se csináltam sose).Ha megadtad előzőleg krammerkának az adataidat(lap,cpz tipus,FPO,memória,hűtés)akkor már ezeket külön nem kell.Most azon filózunk,hogy módusuljon-e a valid,vagy bővüljön ki egy új opcióval a táblázat.Jó lenne ha mindenki elmondaná a véleményét,mint már jeleztem,nekem teljelesn mind1,csak döntsétek már el(szabad ország ),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid. ),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid.
 Ha mindenki leírná a véleményét,tudnánk továbblépni.
 Te,hogy szeretnéd?(Ez mindenkinek szól!)
 Légyszi írjatok véleményeket!Köszi!!!     
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Flint 2 OFF topik
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid.
 ),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid.