- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #16305 üzenetére
#16303 lizakattila : mi volt ez ? majd dumáljunk erről.
Mármint miről is...?
Igen, sajnos engem is utolért a dolog és egy teljesen normálisnak tűnő, kommunikáló gyerektől nem kaptam meg a cuccot. Ez van sajna.
A másik része is igaz, decemberben születik a fiam.(#16309) Jakab66[hun]: Hát, nekem most is meglenne a lehetőségem akár jóval fölé menni is, de most már valahogy "szobai körülmények között" nem vagyok olyan bátor. Max olyan 1,5-1,6v között mindig megállok.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
akoska07 #16305 üzenetére
Majdnem én is csaló lettem akaratlanul... (eladtam egy 500-as WD HDD-t, még csomó garival, odaért visszaküldte, hogy gari mert kaki. Bevittem, és majdnem fél évig nem voltak hajlandók kicserélni... Hála istennek nagyon rendes taggal volt dolgom, és nem rázta annyira a lábát. Kötél idegei voltak, és bízott bennem. Nem nevezném meg, mert ezt kérte.)
De hála istennek odacsaptam az asztalra, és jéééé egyből volt cserevinyó....
szerk: Sz@r világot élünk emberek.... (engem a biztosító is szívatott. Mondjuk kit nem?!)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged