- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Köszi!
Keresgélek "nyári beállítást". Mondom ez elég lesz mindenre.
Még majd megnézem, hogy a ramok (1333-asok) mit szólnak az 1550-hez ugyanezekkel a beállításokkal (bár mentek már 1800-on cl8-ban).
El lehet szórakozni ezzel is, eddig még csak a legnagyobb szorzót néztem.Nálam valahogy az E8400 kimaradt.
Volt két E8200-asom (az egyik elég jól ment).
Az E7400-am kicsit sajnálom, az elég jó darab volt, és most valahol alapon ketyeg egy csajszi gépében.
De hát én is úgy voltam, hogy semmibe nem került a váltás, mért ne tettem volna meg.
A fogyasztás engem sem zavar, de most majd kíváncsiságból majd azért méricskélek.(#12976) Főcske: Az a baj, hogy ennél jobban nem tudom alulfeszelni, ennyit tud a lap. Ezt olyan 0,826-ra veszi vissza idle. Itt 1v-on, meg ennyit megy, úgyhogy akkor had menjen, ha akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged