- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8147 üzenetére
Én se raktam soha.
Hát..Most ahogy gondolkodtam, ..Nálam is van egy ilyen újraindulós gép. A csaj már a pokolra kívánt..Órákig ok, 1x csak újraindul. Külön-külön meg ok. Végül..(nem fogod elhinni).
A tápcsati és az alaplapi foglalat lazán illeszkedik 1másba és ez okozza. Más: Volt egy fodrász csaj, nála is uez volt. Ott ültünk a gép előtt, minden ok. Másnap újraindulgatott. Elmentem, leültünk a gép elé, kínoztam, semmi. Hazamentem,s jött is a telefon: A gép újraindult. Hazavittem , napokig ment , semmi. Végül kiderült,, hogy amikor a fia játszik a géppel, ő meg lent a garázsukban kialakított kis műhelyében nagyteljesítményű hqajszárító búrákat kapcsol be, az okoz egy minimális feszingadozást, s akkor indul újra a gépe..Na én lépek asszem.
Jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14900K FÉLGÉP - Minden garis - Kedd estig, utána bontom
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest